Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Fridrichová si kvůli sněhové nadílce dobírá Zárubu. Překvapeni nebudou jen silničáři, ale i jistý spící sporťák

Počasí: Sníh dorazil do Česka!
Zdroj: herminapress, profimedia, koláž eXtra.cz
Sněží

Sněhová pokrývka překvapila v sobotu ráno celou Českou republiku. To na svých sociálních sítích zaznamenala i Nora Fridrichová, která není jen přísnou moderátorkou publicistického pořadu 168 hodin, ale na sítích dokazuje, jak velký má smysl pro humor. A tentokrát si vzala na paškál svého partnera, sporťáka Roberta Zárubu. Proč se mu veřejně vysmála?

Překvapená Nora Fridrichová

Sobotní sněhová nadílka klasicky nepřekvapila jen jako vždy nepřipravené silničáře, ale i jednoho spáče. To alespoň vyplývá ze slov moderátorky ČT Nory Fridrichové. Robert Záruba sice nebude muset odhrabávat zasněžené silnice, podle slov jeho partnerky ho ale čeká nemálo práce na zahradě.
Zdá se, že zaskočeni nebudou dnes jen silničáři, nýbrž i jistý kolega z redakce sportu, který má na starosti péči o rodinnou trampolínu,“ napsala na sociální sítě Fridrichová, která zveřejnila snímek jejich zasněžené zahrady, na které se tyčí sněhem pokrýta trampolína. A co na to Záruba? Toho podle slov jeho partnerky bílé překvapení teprve čeká. „ Zatím si chrupká v ložnici. Neví, co se na něj valí,” popsala Fridrichová, která svými komentáři pobavila všechny své fanoušky.

„Škoda že kolegu u odklízení sněhové kalamity neuvidíme,“ napsal pod příspěvek jeden z komentujících. „Ráda bych viděla Robertův výraz, až uvidí...,” připsala další.

Kalamita na silnicích

Meteorologové hlásili, že má být o víkendu zataženo a také že má sněžit, což se opravdu naplnilo. Většinu republiky pokryl v sobotu ráno sníh. Na horách může podle předpovědi napadnout i čtvrt metru, nejvíce pravděpodobně na Šumavě.

Se sněžením však meteorologové varují i před vznikem ledovky, kterou způsobuje mrznoucí déšť. Ledovka se má pravděpodobně objevit na jihu území. Český hydrometeorologický ústav vydal výstrahu. V Libereckém, Olomouckém a Moravskoslezském kraji by si měli lidé dávat až do dnešních šesti hodin pozor na silný vítr. Před ledovkou zase varují Jihočeský, Pardubický, Jihomoravský kraj a Vysočinu. A to od 12:00 až do nedělních šesti hodin ráno.

Nehoda na Chebsku

Na Chebsku u Krásné se srazil autobus s dodávkou. Podle serveru nasregion.cz byli dva lidé lehce zraněni. Silnice druhé třídy II/217 k hraničnímu přechodu Hranice/Ebmath je uzavřená, probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Autobus byl prázdný, řidič nebyl zraněný. V dodávce jelo osm lidí, dva byli lehce zranění, mají nějaké naraženiny,“ řekla pro nasregion.cz Petra Bakurová ze Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy