Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Freescoota smetu v prvním kole, věří Datel: Prozradil také, jak dlouho je bez sexu

+ Další 4 fotografie

Dosavadního krále Clash of the Stars influencera Marka “Datla” Valáška čeká jeho druhý zápas. V něm se utká se svým bývalým kamarádem a kolegou Jakubem “Freescootem” Smrekem. Dvě výrazné tváře české internetové scény čeká MMA duel, který bude zlatým hřebem galavečera. V rozhovoru pro eXtra.cz Marek prozradil, jaké jsou jeho predikce, a promluvil také o sexuální zdrženlivosti, kterou musí před soubojem dodržovat. Vyslechl rady odborníků? 

Youtuber, influencer a účastník Like House 1 Marek “Datel” Valášek se již podruhé převtělí do role zápasníka. Marek už moc dobře ví, do čeho jde a co ho čeká.

Na svém kontě má jeden zápas, ve kterém se na historicky prvním turnaji organizace Clash of the Stars utkal s rapperem Vercettim. Zápas tehdy skončil na body, které jasně mluvily v Markův prospěch.

Datel alias král Clash of the Stars

Samotní organizátoři tohoto turnaje, který lidem přináší perfektní podívanou v podobě bojových utkání známých osobností, Datla označují za “dosavadního krále Clash of the Stars”. Jestli si kralování užije i nadále, nebo pomyslnou korunu shodí, to se všichni dozvíme již v sobotu večer. Clash of the Stars round 2 se uskuteční 25.6. 2022 v pražské hale Královka. Marka čeká opět hlavní zápas večera, ve kterém změří síly se svým kolegou, bývalým kamarádem a nyní velkým rivalem Jakubem “Freescootem” Smrekem.

Freescoot vs. Datel

Marek kývl na jeho výzvu na zápas a nyní má za sebou tři a půl měsíce intenzivních příprav. V rozhovoru pro eXtra.cz, který nám poskytl v rámci natáčení B4THECLASH, se rozpovídal nejen o tom, jak zápas podle něj dopadne, ale promluvil také o sexuální zdrženlivosti, kterou by měl jako každý jiný zápasník před soubojem dodržovat. Dokonce prozradil přesný počet dní abstinence!

Podle aktuálního kurzu u Fortuny je Marek považován za jasného favorita na vítězství, to s sebou ale nese těžké břemeno. “Je super být favorit, lidi vás plácají po zádech, ale cítím břemeno v tom smyslu, že prostě musím vyhrát. Kuba to tam jde zkusit, a když Freescoot prohraje, tak si myslím, že ho nikdo nebude za nic osočovat, ale když prohraju já, tak to bude dost na ho*no s prominutím,” vysvětluje Marek upřímně. Je si dobře vědom toho, že lidé mu věří, což je do jisté míry svazující.

Dva týdny bez sexu

Jaké jsou jeho predikce? “Když si to představuju v hlavě, mohlo by to být v prvním kole. Věřím tomu, že to může skončit velmi rychle. Ale je to MMA, může se stát cokoli,” sdělil.

Rozpovídal se také o sexuální zdrženlivosti, kterou by měli zápasníci před svým utkáním dodržovat. Vykašlal se Marek na rady odborníků, nebo ne? “Jedenáctej nebo dvanáctej den mám pauzu. Celkovou. Bez ejakulace, když budeme podrobní,“ sdělil otevřeně v rozhovoru.

Celý rozhovor je ke zhlédnutí v náhledovém videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy