Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Instanews: Zcela nahá Andrea Pomeje odhalila i kus sebe

Andrea Pomeje vystavila výstavní figuru v černém prádle.
Zdroj: Se souhlasem A. Pomeje
instagram

Co nového v instasvětě? Andrea Pomeje ukázala své sexy křivky, kde vyniká její tetování se silným duchovním uvědoměním. Sestra Moniky Bagárové se ostříhala na ježka a nachytala všechny fanoušky. Veronika Arichteva oslavila 35. narozeniny. Eva Decastelo jako sexy údržbářka bazénu.


Andrea Pomeje poodhalila kousek sebe

Uhrančivá dýdžejka Andrea Pomeje ukázala kousek sebe, a to jak ten fyzický, tak i ten duševní, kterým se člověk mnohdy odhalí více. Její sexy křivky zdobí tetování, které stojí k zamyšlení. "Mantra ~ Óm mani padmé húm. Tato mantra transformuje negativní emoce," uvedla ke snímku.

Natálie Bagárová napálila své sledující

Krásná sestra Moniky Bagárové Natálie překvapila své sledující. Své dlouhé vlasy měla ostříhat na ježka. Ještě větší překvapení ale přišlo po tom, co oznámila, že na snímku není ona, ale její naprostá kopie, influencerka a podnikatelka Alyssa Coscarelli. Někteří rozpoznali podobu ihned, jiní se nechali naprosto nachytat.

Veronika Arichteva oslavila narozeniny

Herečka a hvězda show 3v1 Veronika Arichteva oslavila své pětatřicáté narozeniny. Její nejvěrnější fanoušci si na Veroniku samozřejmě vzpomněli, a tak ji zahrnuli gratulacemi. Při pomyšlení, že se chlubí základnou téměř půl milionů sledujících, tak jich muselo přijít opravdu spoustu. Proto většině poděkovala veřejně.

Sexy Eva Decastelo jako údržbářka bazénu

Moderátorka Eva Decastelo se ukázala v mokrém tričku, které si utáhla v pase, jako sexy údržbářka bazénu. "Dnes jsem čistila bazén. Filtrace nefunguje, takže hezky ručně. Teď se mi to otužování hodí," napsala ke snímku.




Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy