Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Fotky jako důkaz: Těhotenské bříško Agáta odhalila ve své show

Agáta Hanychová je těhotná: Fotky jako důkaz
Zdroj: eXtra.cz/Renata Bušková, se souhlasem A. Hanychové, koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
miminko

Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53) vzali svůj, zatím čerstvý vztah, vcelku hopem. Randí spolu sice teprve tři měsíce, dcera Veroniky Žilkové má být ale podle důvěryhodných informací eXtra.cz v očekávání. Informaci už včera naši redakci potvrdily dva na sobě nezávislé zdroje z okolí mediálního magnáta. Získali jsme i jeho vyjádření. Agáta mlží a odkazuje se na svého gynekologa.

Influencerka Agáta Hanychová a šéf TV Barrandov Jaromír Soukup jsou spolu sice krátce, ale již za několik měsíců budou tvořit jednu velkou rodinu. Z Agáty se příští rok stane trojnásobná maminka a dohromady tak se Soukupem budou mít pět dětí. Oba mají již dvě děti z předchozích vztahů.

"Jarda se už chlubí kamarádům, že jeho Agáta je těhotná. Je to ale teprve hrozně čerstvá zpráva, nicméně jsou z toho oba šťastní," potvrdily redakci eXtra.cz dva na sobě nezávislé zdroje z blízkosti páru. Redakce se pokoušela získat reakci dvojice, na zprávu zatím odpověděl jen Jaromír Soukup. "No, to máte lepší informace než já," reagoval pro eXtra.cz. Místo aby zvěsti potvrdil, anebo přímo vyvrátil, zahrál je spíš do autu. To může souviset právě s tím, že požehnaný stav Hanychové je ještě úplná novinka a že dvojice čeká ještě například na výsledky některých testů. 

Bříško se jí zakulacuje

Den na to se k situaci vyjádřila i Agáta. "Taky jsem už slyšela, že čekám miminko. Zeptám se svého gynekologa, třeba mi zapomněl něco říct," řekla webu Super.cz.  

Agátino těhotenství by vysvětlovalo fakt, proč Soukup tolik lpí na tom, aby jeho přítelkyně sekla s kouřením, o čemž před časem mluvili i ve stories na svém Instagramu. Je všeobecně známo, že alkohol ani cigarety nejsou pro těhotné ženy vhodné.

I když Agáta naší redakci zatím neopověděla, dlouho svůj stav neutají. Už tento týden bylo na Agátě v pořadu Agáta Jaromíra Soukupa, kterou vysílá právě Soukupova televize, vidět, že není pouze přejedená. Bříško se půvabné brunetce již začíná mírně zakulacovat. A sama modelka jako by na svůj pupík chtěla upozornit. V pondělí i ve středu si totiž oblékla crop top. Přesvědčte se sami v naší galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy