Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Finalistka Miss Czech Republic odmala snila o kariéře modelky: Justýna plánuje s korunkou velké věci

Finalistka č. 8 Justýna Zedníková.
Zdroj: Se svolením Miss Czech Republic/foto Regina Voronina
+ Dalších 10 fotografií
Rozhovor

Dvacetiletá Justýna Zedníková je jednou z finalistek Miss Czech Republic 2023, prestižní soutěže krásy pod vedením Taťány Makarenko. Co se týká osobního života, tahle kráska už přes rok randí s mladým zpěvákem Šimonem. „Missí nemoci“ se ale nebojí, jak s úsměvem odpověděla v rozhovoru pro eXtra.cz, který nám poskytla během soustředění ve Spojených arabských emirátech. Čemu se věnuje a co ji přimělo bojovat o titul miss? 

Dvacetiletá Justýna Zedníková je dívka s číslem 8. Dokázala se probojovat až do finálové jedenáctky a korunku krásy má nyní na dosah ruky. „Vždy to byl můj sen stát se modelkou. Dívala jsem se na Amerika hledá topmodelku a snila jsem o tom, že jednou budu jako ony,“ nechala se mladá kráska slyšet v rozhovoru pro eXtra.cz.

Sen stát se modelkou ale není jediným důvodem, proč se do soutěže Miss Czech Republic pod vedením Taťány Makarenko přihlásila. „Tím, že si uvědomuji, že žiju v blahobytu, ve zdraví, se svou rodinou, dochází mi a vím, že mnozí lidé takovou možnost nemají, a proto bych těmto lidem chtěla v budoucnosti pomoci,“ dodala. Rozhovor nám poskytla během soustředění ve Spojených arabských emirátech.

Je studentkou vysoké školy

Justýna je studentkou Vysoké školy ekonomické v Praze a má mnoho zálib. Mezi ně patří hra na flétnu, četba nebo poznávání nových míst a věcí. Úspěšná kariéra v modelingu však znamená mnoho práce a především časté zahraniční cesty. Nebojí se mladá kráska, že nebude vše stíhat? „Ze začátku jsem strach měla, ale myslím si, že vše se dá vždy zvládnout. Alespoň ve škole by mi určitě vyšli vstříc,“ řekla.

Randí s mladým zpěvákem

Justýna je zároveň jednou z mála letošních finalistek, která má přítele. Nebojí se missí nemoci? „Přítel se malinko bojí, nebudu lhát,“ směje se. „Myslím si, že to rozhodně nehrozí. Přítel je začínající zpěvák a herec, takže toho má také hodně, oba jsme vytížení. Zcela si věříme, takže si myslím, že to nehrozí,“ dodala. Vztahem se netají ani na svých sociálních sítích, které čas od času ozdobí zamilovanými snímky.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy