Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Finalistka Miss bojuje o korunku podruhé: Nicol se do soutěže krásy vrátila po 5 letech se zásadním vylepšením

+ Dalších 6 fotografií

Jednou z finalistek letošního ročníku Miss Czech Republic pod vedením Taťány Makarenko je i dvaadvacetiletá Nicole Ebnerová. Ta v soutěži krásy zkouší štěstí už podruhé. "Na jednu stranu to vnímám jako benefit. Vím, co se ode mě očekává," říká v rozhovoru pro eXtra.cz, který nám poskytla v rámci zahraničního soustředění v Emirátech. Tahle kráska se pyšní umělým poprsím, ale zálusk si na ni nedělejte. Nicole je totiž šťastně zadaná. Nebojí se missí nemoci? I o tom se rozpovídala. 

Už brzy bude mít Česko novou královnu krásy! Letošní ročník prestižní soutěže Miss Czech Republic pod vedením Taťány Makarenko se blíží k velkému finále a už brzy se rozhodne, která z jedenácti finalistek si odnese titul Miss a korunku krásy.

Do TOP 11 se probojovala i nádherná dvaadvacetiletá Nicole Ebnerová, která soutěží pod číslem 9. Co ji k podání přihlášky přimělo? "Musíme se vrátit do roku 2017, kdy jsem se přihlásila poprvé – tenkrát se soutěž jmenovala ještě Miss Face. Tehdy jsem skončila v TOP 10. Letos jsem se rozhodla, že to zkusím znovu," prozradila Nicole v rozhovoru pro eXtra.cz, který nám poskytla během zahraničního soustředění ve Spojených arabských emirátech.

Ví, co se od ní očekává

Nicole je tak nejspíš některým divákům Miss již povědomá. Od doby její účasti uběhlo ale již 6 let a Nicol tak nyní nejenže ví, co se od ní očekává, ale za tu dobu také vyspěla. Tehdy soutěžila ještě jako náctiletá. "Na jednu stranu to vnímám jako benefit. Vím, co se ode mě očekává, a jsem starší, vyspělejší. Na druhou stranu si myslím, že když se slečna podruhé objeví ve stejné soutěži krásy, očekávání porotců a ředitelů jsou mnohem vyšší. Má to své pro i proti, ale já to beru jako pozitivum," nechala se slyšet.

Mezitím Nicole podstoupila také plastickou operaci poprsí, čímž se rozhodně netají. Další estetické zákroky ale v blízké době neplánuje.

Missí nemoci se nebojí

Nicol je dlouhou dobu šťastně zadaná, přítel ji v soutěži velmi podporuje. "Fandí mi, zaplať pánbůh. Potřebuji mít vedle sebe člověka, který mě podporuje v mých aktivitách. Jsem za to moc vděčná," říká.

Nebojí se proslulé missí nemoci? "Nebojím. Myslím si, že ve vztahu je důležitá upřímnost a otevřenost, pokud si dva lidé rozumějí a umějí mezi sebou komunikovat, k tomuhle by to nemělo směřovat a docházet k rozpadu vztahu," myslí si.

Nicole žije v Praze, kde také pracuje – pohybuje se na trhu s realitami. Ve svém volném čase se rozhodně vyhýbá nudě. Miluje sport, obzvlášť pak pilates a lyžování, ale věnuje se i studiu cizích jazyků, hře na piano a ráda kreslí. Velmi aktivní je i na sociálních sítích, kde nyní komunikuje se svými fanoušky a sdílí své vlastní projekty. Do života si nedává malé cíle a je velmi ambiciózní. Podívejte se v galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy