Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Finále jubilejního ročníku ČSMT: Utkají se akrobaté na kolech i jednovaječná dvojčata z Ukrajiny

Porotci soutěže Česko Slovensko má talent.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Další 4 fotografie
TALENT

Jubilejní desátý ročník oblíbené show Česko Slovensko má talent dospěl do velkého finále. Vysílat ho bude živě v sobotu 26. listopadu TV Prima. Účastnit se bude už jen osm soutěžících, o jejichž osudech rozhodnete vy svými hlasy.  Pojďme se podívat, koho můžete podpořit v cestě k vítězství.

Jubilejní ročník Česko Slovensko má talent právě dospěl do finále a my tak již tuto sobotu můžeme sledovat, kdo si odnese pohádkovou výhru 40 tisíc eur. Porota ve složení Jakub Prachař (39), Marta Jandová (48), Diana Mórová (52) a Jaro Slávik (48) bude už jen komentovat výkony finalistů, o jejichž umístění rozhodují pouze diváci svými SMS hlasy. Slavnostním večerem vás jako již tradičně provedou moderátoři David Gránský (30) a Jasmina Alagič Vrbovská (33). Kdo se na finálový večer chystá?

Finalisté Česko Slovensko má talent

Polina Babij (13) je mladá zpěvačka z Ukrajiny žijící na Slovensku. Do finále se dostala díky zlatému bzučáku, který jí udělila Marta Jandová.

Alex Riga (12) je rovněž talentovaný zpěvák původem ze Slovenska, jenž se do finále dostal díky dvojici moderátorů, kteří mu věnovali svůj zlatý bzučák.

Uskupení Trial Boyz se skládá z Martina Matějíčka (27) a Václava Koláře (31). Tato dvojice z České republiky předvádí cyklo-moto akrobacii a nadchla Jakuba Prachaře i Mariána Čekovského, kteří je posunuli do finále.

B-Unique Crew předvádí nefalšovaný indický tanec v mužském provedení. Této taneční skupině z Indie udělila zlatou hvězdu Diana Mórová.

Jednovaječná dvojčata Olha a Julija (30) z Ukrajiny se odmalička věnují vzdušné akrobacii a postup do finále jim zajistil sám nelítostný Jaro Slávik.

Skupina 10 až 14letých tanečníků s tituly mistrů republiky Movement Studios pochází ze všech koutů naší země a do závěrečného kola se probojovala ze semifinále.

Stejně tak mladá zpěvačka Nikola Kusendová (15), která se sama doprovází na kytaru, si poctivě prošla všemi koly.

Posledními vystupujícími jsou tři učitelky a zároveň kamarádky ze Slovenska, které se věnují opernímu zpěvu pod svou značkou Opera Trio.

Jak dopadne finálový večer?

Osud těchto talentovaných umělců již mají v rukou pouze televizní diváci. Pokud chcete i vy podpořit svého favorita, sledujte Česko Slovensko má talent v sobotu 26. listopadu ve 20:15 v televizi Prima.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy