Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Film 3Bobule: Jedna z hlavních postav se premiéry nedožila

Film 3Bobule: Jedna z hlavních postav se premiéry nedožila
Zdroj: Bioscop
+ Dalších 15 fotografií
film

Česká komedie s názvem 3Bobule u diváků zabodovala. Lidé se díky snímku vrátili zpátky na Moravu za Honzou (Kryštof Hádek) a Klárou (Tereza Ramba), ze kterých se stali rodiče dvojčat a majiteli vinařství. Ale ne všechno je růžové, jak se může na první pohled zdát.


Poslední díl trilogie Bobule vypráví příběh renesance lásky Honzy a Kláry, která se rozvíjí od prvního filmu. V době vinobraní se na scénu vrací kamarád do nepohody Jirka (Lukáš Langmajer), který spíš nadělá víc problémů než užitku.

Bohužel se ve filmu neobjeví jedna z hlavních postav, a to rozšafný vinař Michalica, kterého si zahrál Václav Postránecký (†75). Zdravotní komplikace mu sice nedovolily ve filmu hrát, ale ještě před svou smrtí stihl natočit několik hlasových záznamů pro tento snímek.

Film pro Postráneckého

Jednou poté, co se vrátil domů ze špitálu, k němu do Říčan dorazili filmaři. "Režisér, zvukař, výkonná producentka a s Václavem tam natočili deset krásných vět," vzpomínal producent a vinař Tomáš Vican pro Aha!.

Deset vět namluvil vinař Michalica své vnučce Klárce, kterou ztvárnila Tereza Ramba. Ty zazní ve filmu jako poselství či vinařské desatero. "Dělej víno, jaký sama chceš pít, a hledej, dokud v něm nenajdeš výjimečnost - a pak znova a znova každý rok...," prozradil producent jednu z vět. A nejen že diváci ve filmu uslyší hlas zesnulého herce Václava Postráneckého, ale celý film mu bude věnovaný. 

Postránecký už se bohužel premiéry, která se uskutečnila v červnu roku 2020, nedočkal. Legendární herec zemřel 7. května 2019. Na film se můžete podívat již dnes večer na Nově.

Zajímavosti o filmu 3Bobule najdete v galerii.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy