Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Filip ze Survivoru se pustil do Karolíny: Pořád si na něco stěžovala, nebral si servítky

Filip Jánoš se lehce pustil do své kamarádky Karolíny Krézlové a řekl, že mu na ní vadilo.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Se souhlasem TV Nova
+ Další 4 fotografie
Survivor

Drsnou soutěž Survivor Česko & Slovensko opustil youtuber Filip Jánoš, další výrazný hráč, který projel duel s Karolínou Krézlovou. Herečka na ostrově patřila k jeho hlavním spojenkyním už od začátku hry. V živém streamu s moderátorem hry Ondřejem Novotným známý influencer prozradil, co si o Karolíně myslí, a promluvil i o pomluvách z úst modelky Andrey Bezděkové. 

Silná aliance

Tak jako již tradičně, i tentokrát Ondřej Novotný, moderátor reality show Survivor, prostřednictvím svého Instagramu zrekapituloval poslední události na pustém ostrově v Dominikánské republice. V jeho živém streamu samozřejmě nechyběl poslední "odpadlík" z kmene Hrdinů, youtuber Filip Jánoš, který vypadl v duelu s herečkou Karolínou Krézlovou.

"Z těch dílů to možná až tak nevyplývá, ale v současné době jsou Pepa a Karolína hodně silná dvojice, která spolu dokáže evidentně nějakým způsobem spolupracovat," poznamenal Novotný. "Karolína má vlastně nejsilnější vztah s Fílou a s Pavlínou," dodal ve videu.

I přesto byl ale Jánoš tím, kdo musel nakonec z kola ven, tím pádem měl konečně možnost sdílet své pocity ze hry se svými fanoušky a ostatními diváky jedné z nejdrsnějších reality show světa. "S Pavlínou a Karolínou jste rozebírali, že vás Andrejka pomlouvá a mluví o osobních věcech, jak to přesně bylo?" zeptal se Ondřej Filipa na situaci, která prý pro diváky u televizních obrazovek nebyla až tak dobře čitelná.

Netuší, kde je pravda

"Já do teď nevím, jestli to je vůbec pravda nebo ne, protože když se o tom bavíš někde v moři, tak to v telce neuvidíš, a když za tebou Pavlína přijde s tím, že se tohle děje, tak si nejdřív řekneš, proč by ti lhala," řekl youtuber. "Pak jsem se o tom ale bavil s Pítrem a říkal mi, že Andrejka taková není a nemá důvod, aby tohle dělala, takže já vlastně nevím, jestli to je pravda," dodal s tím, že herně by nedávalo smysl, aby je pomlouvala, a den na to s nimi chtěla založit alianci.

Sice ze strany modelky Andrey Bezděkové vznikly směrem k Fílovi negativní emoce z důvodu vyřazení jejího hlavního spojence Petra Havránka, v kmeni ale mezi nimi prý nevládla špatná atmosféra. "Přišla mi v pohodě, proto jsem nechápal, proč by o mně říkala takové věci," nechal se slyšet Filip.

Pořád si stěžovala

"Od začátku jsem měl nejblíž ke Karolíně, protože ona vlastně vytvořila tu naši alianci, do níž postupně sháněla lidi. My jsme si spolu sedli celou dobu," uvedl Filip, který s Krézlovou tvořil zásadní a hlavně silnou dvojici červeného týmu. "Pro mě je zajímavé, že vždy, když měla být psaná na kmenovce, tak byla, a podle mě je to dobrá hráčka, když i navzdory tomu tam po mně pořád zůstala," dodal k dotazu Novotného, co si o Karolíně myslí jako o hráčce.

"Poslední dny mi na ní vadilo, že si pořád na něco stěžovala. Nevadí mi, když chce někdo odejít, to beru, ale třeba i Pepa pořád říkal, že chce odejít, a ve chvíli, kdy se dozvěděl v dopise od přítelkyně, že čeká syna, tak se rozhodl, že chce zabojovat. Tak ty peníze se hodí a zároveň si uvědomil, že mu jeho snoubenka fandí a chce, aby tam zůstal," prozradil o dalším ze svých soukmenovců.

"Je to zvláštní, že říkají, že tam nechtějí být, ale vnímám jako pozitivní, že pak změní názor, a Karolína pak řekla, že tam chce zůstat, protože si to začíná konečně užívat," uvedl Jánoš v živáku na Novotného sociální síti.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy