Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Felix o divokém mejdanu s vnadnou Lenkou: Mrzí mě to, ale s Dádou nebylo co řešit

+ Dalších 5 fotografií

Felixe Slováčka (79) a Dádu Patrasovou (66) provází v poslední době jeden skandál za druhým. Tentokrát se řeší saxofonistova náklonnost k vnadné blondýnce Lence Dragounové, se kterou nedávno koketoval ve společnosti. Felix redakci eXtra.cz objasnil, jak se věc skutečně má, co ho mrzí, a svěřil se, jak celou situaci vysvětlil Dádě. Redakce se s uznávaným muzikantem potkala na premiéře muzikálu Alenka v říši divů, kde účinkují jeho děti Anna (27) a Felix mladší (38), a tak nám také prozradil, jak jejich kariérní úspěchy vnímá.

"Známe se dvacet let z Kroměříže. Její tatínek byl velký developer. Když umřel, hrál jsem mu i na pohřbu. Teď jsem ji strašně dlouho neviděl, tak jsme se tam bavili. Přece se k ní neotočím zády! Vůbec jsem nečekal, co z toho vznikne," řekl Felix Slováček eXtra.cz krátce po jeho na první pohled intimním setkání s blondýnkou Lenkou.

Mrzí mě, že to vzniklo. S Dádou nebylo co řešit

Dle jeho slov nešlo o žádný flirt a mrzí ho, co z pár fotografií vzniklo za humbuk. "Když ji dlouho nevidím, tak ji obejmu a dám jí pusu. To jsem tady třeba dnes večer udělal skoro s každým, s kým jsem se potkal. Akorát jsme se bavili trošku dýl a mrzí mě, že z toho vznikl takový humbuk. Mrzí mě, že to vzniklo, protože si to nezaslouží. Má svůj život, byznys, svoji rodinu a myslím si, že to nikdy nedělá dobře, když se to tak divně rozmaže," řekl nám saxofonista, se kterým jsme se potkali na premiéře muzikálu Alenka v říši divů, kam dorazil s Dádou Patrasovou, kterou Felixův pondělní mejdan nijak nerozhodil.

"Přišel jsem s Dádou. Samozřejmě se všechno vysvětlilo, řekl jsem, jak to je, ale tady nebylo co řešit. S Lenkou se známe a je to v pořádku. Já už jsem na tohle zvyklý, ale myslím si, že dámy, se kterými mě vyfotí paparazzi, tak z toho pak dlouho nespí."

Felix je na své děti hrdý

Mohlo se zdát, že se na premiéře muzikálu po delší době opět shledá celá rodina. Po představení se ale na afterparty dostavil pouze Felix mladší, Anička se dle informací ze zákulisí nechtěla s rodiči potkat. Přesto nám Felix prozradil, jak je na své děti pyšný.

"Jsem z Aničky úplně nadšený. Někdy bych ani nevěřil, že to jablko spadne tak blízko ke stromu, protože Dáda je dobrá herečka a já jsem tam taky nechal trochu hudební stopy. Moc se mi to líbí. Felix při dirigování vypadá zezadu jako rozčílený Beethoven," řekl s úsměvem a dodatkem, že už si děti pro rady ke zkušeným rodičům nechodí. Dřív tomu tak ale bylo.

"Fandím jim, ale teď už jim tolik neradím, ze začátku to tak samozřejmě bylo. Nikdo si nedovede představit, jaké to je se poprvé postavit před sedmnáct muzikantů. Člověku se rozklepou kolena, je to otázka praxe a času."

Zpráva o úmrtí královny Alžběty II. Felixe zasáhla

V den premiéry muzikálu Alenka v říši divů svět zarmoutila zpráva Buckinghamského paláce o úmrtí královny Alžběty II. (†96) a i Felixe tahle informace velmi zasáhla. 

"To jsem se teď úplně zapotil, vnímal jsem ji skutečně jako úžasného člověka, ženu, která dokázala na svém postu neuvěřitelné věci. Nejen coby královna, ale i žena. Přežít to všechno, od války až po dnešní dobu a tolik let sedět na stolci, to musela být skutečně, jak my říkáme, fuška," dodal závěrem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy