Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Fanoušci cupují Vémolelu: Sami si za to můžete, nemáte to tahat na veřejnost, vzkazují páru

Lela Ceterová napsala svému muži dojemný vzkaz.
Zdroj: se souhlasem Lela Ceterová
+ Další 3 fotografie
Vztah

Lela Ceterová a Karlos Vémola jsou nejspíš opět spolu, nikdo kromě nich to ale neví s jistotou. Influencerka si nyní na Instagramu postěžovala, že už jí "rozchodová kauza" unavuje a že už se k ní nebude vyjadřovat. Od fanoušků to ale v diskuzi pod příspěvkem pořádně schytala. Podle drtivé většiny z nich si za to Ceterová s Vémolou mohou sami, když vše ventilovali přes sociální sítě a média. Pár tak schytal pořádný kartáč.

"Jsou okamžiky, kdy si řeknete žij a nech žít. Opravdu nehodlám odpovídat na žádné bulvární plátky a ani rozhovory... Nemám chuť se o tom ani bavit. Mám dvě děti, jsou mou prioritou a vším, co mám. Chci si to naplno vychutnávat. Samozřejmě nejraději bych se vzbudila, na tohle všechno zapomněla a byla bez povšimnutí. Rodina a děti jsou nejvíce," napsala Lela Ceterová v příspěvku na Instagramu.

Pár už je zřejmě opět spolu poté, co se bouřlivě rozešel a vše si vyřizoval přes sociální sítě a média. Zdá se, že Ceterová s Vémolou zakopali sekeru, influencerka se opět vrátila do domu zápasníka a veřejnosti vyslali několik vysvětlení, ze kterých není nikdo moudrý. Obdařená blondýnka tak nyní chce vše hodit za hlavu. "Už se k uvedené kauze více nehodlám vyjadřovat," dodala k příspěvku.

V diskuzi to ale od svých fanoušků pořádně schytala. "Nejprve se vzájemně ztrapňujete na Instagramu a všude možně v bulváru, nadáváte na sebe a nakonec opět láska jako hrom? A pak se divíte, že do toho cpe nos bulvár a kde kdo?? Sami jste si to udělali. Měli jste se o tom doma pobavit, a ne to hned věšet na net. Vy jste oba stejní, nemáte si co vyčítat. Čistá telenovela," pálila ostrými Tereza a rozhodně nebyla sama, kdo zastává takový názor.

Nevěří jí napadení

"Věřte, Lelo, že lidi se nejspíš těší víc než vy, až ten humbuk (opětovný) kolem vašeho vztahu utichne. Lidem je to jedno, ale nehorázně jste se zase zesměšnili a ponížili. Každý se vám oběma tak akorát směje. Bohužel - podívejte se realitě do očí," přisadila si Monika. Podle lidí si tak měl pár vše vyřešit v tichosti a nikoli přes média. "Víte, co se říká? Mlčeti zlato. Hlavně když se to týká rodiny a jsou v tom děti," radila Ceterové s Vémolou Nika.

Někteří fanoušci influencerky pak nevěří, že byla Vémolou napadena, kvůli čemuž na něj také podala trestní oznámení. "Dělejte a žijte si, jak uznáte za vhodné, nic proti... Jen byste do toho neměli zatahovat policii, jelikož ta měla určitě jiné starosti než dělat vám v této komedii doprovod. A také, jak už někdo zmiňoval, by bylo dobré se zamyslet nad smyšleným domácím násilím, ono to pak úplně neprospěje skutečným obětem, jež se bojí, že na ně bude nahlíženo podobně jako na vás," zkritizovala Ceterovou Věra. Pár tak svým divadlem nejspíš přišel o nejednoho fanouška...

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy