Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Expřítel Shopaholicadel se odhodlal k ráznému kroku: Nechá si udělat nové zuby

David Pražák alias Fregamer.
Zdroj: foto eXtra.cz/Renata Bušková
+ Dalších 6 fotografií
bizár

David Pražák, známý především jako bývalý přítel Shopaholicadel, si žije jako v bavlnce. Od rozchodu s kontroverzní influencerkou se mu začalo dařit. Nedávno se podělil o to, že si pořídil nové auto, a nyní si udělá další radost, o čemž informoval své fanoušky na Instagramu. Na řadě jsou nové zuby. 

David Pražák alias Fregamer tvořil s Adélou Pulcovou, známou jako Shopaholicadel, pár déle než rok. Záhy po rozchodu Pražák promluvil o tom, že byl ve vztahu nešťastný a teď se konečně cítí vysvobozený. Našel si novou přítelkyni, se kterou čekají dítě, a začalo se mu dařit. Nejdříve si koupil nové auto, teď na Instagramu prozradil, že jsou na řadě nové zuby.

David byl často terčem posměchu nejen kvůli bizarnímu vztahu s Adélou, ale právě i kvůli chybějícím zubům, a proto není divu, že se rozhodl k tomuto kroku. “Lidi, možná jste tomu nevěřili. Jelikož se posouvám dál, koncem srpna budou nové zuby. Těšíte se?” píše Pražák v příspěvku.

Nové zuby budou díky sázení

Pražák od rozchodu se Shopaholicadel prochází doslova revolucí. Zatímco po jejím boku byl vnímán spíš jako nemakačenko, teď má dvě práce a pořádně se otáčí. Mimo jiné začal společně s Markem Valáškem sázet, což vyvolalo mnoho rozporuplných reakcí a otázek. Právě sázení mu prý zajistilo dostatečné finance na pořízení nových zubů.

Nedůvěřivce ale expřítel Adély rychle umlčel a ukázal, že finančně je na tom skutečně dobře. Všechny překvapil koupí nového vozu. „Díky vám a tomu investování mám už konečně tu svoji vysněnou jedničkovou oktávku, která je v topu. Mám konečně své první auto. Nemůžu skoro ani mluvit, je to neuvěřitelný a úžasný,“ popisoval tehdy na sociálních sítích.





Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy