Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Expřítel Shopaholicadel David pro eXtra.cz: Pravda o miminku i rozchodu. Cítím se vysvobozený, říká

+ Další 2 fotografie

David Pražák alias Fregamer se po rozchodu se Shopaholicadel cítí konečně volný. Po drsném odloučení skončil na několik dní bez domova, ale rychle se mu dostalo pomocné ruky a dnes je více než spokojený. “Díky dobrým lidem jsem se dostal z ulice,” říká v rozhovoru pro eXtra.cz. Promluvil o detailech rozchodu, ale i o své současné přítelkyni. “Čekáme miminko, jsme v desátém týdnu těhotenství,” svěřil se.

David Pražák alias Fregamer a Adéla Pulcová vystupující jako Shopaholicadel tvořili pár déle než rok. Za tu dobu se dvojice stihla dvakrát zasnoubit, sdílela společnou domácnost a dokonce plánovala miminko. Zdálo se, že jsou nerozlučnou dvojkou, ale ze dne na den byl lásce konec.

David a Adéla se v březnu rozešli a Adéla si našla hned v den rozchodu náhradu. To ostatně před časem potvrdil odkopnutý David pro eXtra.cz. S novým přítelem se seznámila na Tinderu. "Tam si taky mimochodem našla aktuálního přítele, s tím je od pátku, ten samý den mě vyhodila. Nevím, jestli s ním nebyla už předtím, ale určitě ho přede mnou už nějakou dobu preferovala,“ uvedl David.

David je nyní šťastný s novou přítelkyní

David rozchodu rozhodně nelituje. Nejenže o vztahu s Adélou mluví s odstupem času jako o teroru, ale i on si dokonce našel novou přítelkyni. S tou nyní čeká miminko: "Čekáme miminko, jsme v desátém týdnu těhotenství. Zatím nevíme, jestli to bude holka nebo kluk, ale pokud holka, tak to bude určitě Mia," nechal se slyšet David během rozhovoru pro eXtra.cz, který nám poskytl při příležitosti tiskové konference Clash of the Stars 24.4., jak si můžete přehrát v náhledovém videu.

Novou přítelkyni si nemůže vynachválit. "Nyní se cítím vysvobozený. Adéla, když šla ven, tak mě zamykala v bytě. Omezovala v osobní svobodě. Byly tam i další zákazy," říká. Zmínil i Adélin zdravotní stav. "Nechtěla, ať pracuju, protože má epileptické záchvaty. Říkala, že se bojí, ať jsem radši doma," dodal.

Cítí se vysvobozený

Teď se David představil jako jeden z účastníků nadcházejícího galavečera Clash of the Stars, utká se s Klukem s kamením. "Adéla mi tohle zakazovala. Současná přítelkyně mě v tom plně podporuje a řekla, ať do toho jdu, jen ať jsem opatrný. Konečně mám tu svobodu do toho pořádně jít," vysvětluje. V kleci se měl David totiž objevit už mnohem dříve. V rozhovoru se rozpovídal i o samotném zápase a přípravě.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy