Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Reportáž: Vémola přiletěl z Thajska, kde se stala náhoda s Larou. Přišla pro něj nasupená Lela

Karlos Vémola: Pro záletného zápasníka si došla nasupená Lela
Zdroj: eXtra.cz - Jiří Masojídek
+ Dalších 6 fotografií
průšvih s blondýnou

Karlos Vémola je doma. A návrat to byl opravdu velkolepý. Poté, co se během svého pobytu v Thajsku dostal do řečí kvůli dámě, se kterou ho náhodné záběry zachytily na ulici, na Letišti Václava Havla na něj nečekala jenom manželka Lela, ale i její dvě urputné kamarádky. Ty měly jediný úkol. Odrážet zájem novinářů, které bijcův návrat pochopitelně zajímal také. Přestože Karlos s Lelou chtěli budit dojem idylického páru, zjevně vše nešlo podle plánu. Redakce eXtra.cz byla na místě. 

"Zajímá vás, kdy se Karlos vrátí z Thajska? Bude to v pátek hodinu po poledni. Poletí z Dubaje," napsal do redakce eXtra.cz blízký kamarád známého bijce, který nás několik dní předtím informoval o tom, že v Thajsku má mít s sebou dámskou společnost. Než jsme si stihli koupit letenky do Asie, Vémola se servírkou Larou, se kterou se očividně zná delší dobu, se stali nechtěnými hrdiny živého vysílání známého slovenského influencera.

Karlos Vémola sice natočil video na svůj Instagram, ve kterém vše bagatelizoval a ženu označil za náhodnou kolemjdoucí, následně se ale ukázalo, že jde o již zmíněnou servírku Laru z brněnského podniku pro celebrity, kde má být Vémola pravidelným hostem. A tak nám to nedalo a vydali jsme se na Letiště Václava Havla. A nestačili jsme se divit.

Letadlo z Dubaje, které skutečně dosedlo na ruzyňské letiště chvilku po poledni, netrpělivě očekávala nejen redakce eXtra.cz, ale i Lela Ceterová, jejíž auto jsme zaregistrovali zaparkované před terminálem. Lela samotná se pak u příletů objevila na poslední chvíli a rozhodně ne v dobrém rozpoložení a za doprovodu několika nesmlouvavých kamarádek, které se neúspěšně snažily našeho fotografa vystrkat z prostoru příjezdů.

Pro nezbedného Karlose si přijela nasupená Lela

Lela postávala opodál s novináři, se kterými měla společně s Karlosem domluvený rozhovor. Redakce eXtra.cz, která o kauze informuje pravdivě od samého začátku, se jí zřejmě do mediálního obrazu nehodila a její přítomnost nesla velmi nelibě. Její kamarádky se dokonce pokusily vytrhnout našemu redaktorovi mobil z ruky. "To nemůžete točit, to je soukromá akce," tvrdily naší redakci uprostřed veřejné příletové haly ženy, které si Letiště Václava Havla zřejmě spletly s klubem v centru Prahy, kde nejspíš pravidelně pořádají uzavřené akce, a tak nejsou zvyklé na jakýkoliv odpor. Některé z nich se pak schválně snažily naštvanou Ceterovou zakrývat.

Čekání na příletech bylo nekonečné a čím déle Karlos nevycházel, tím byla atmosféra napjatější a Lela nervóznější. Pohádka o milé ženě, která přijela na letiště pro manžela, se tak postupně úplně rozpadala. Bylo vidět, že Lela si tentokrát pozornost našeho fotoaparátu vůbec neužívá, pouze těch evidentně domluvených, kteří ji následují v autě.

Po krátkém telefonátu se Karlosova manželka sebrala a přejela se svým vozem do prostoru VIP příletů. Tam strávila asi půl hodiny. Zřejmě tam, daleko od dotěrných a hlavně nežádoucích dotazů našeho reportéra, pro jinou redakci točili rozhovor, jak je vše zalité sluncem. Následně její auto vyjelo z vrátnice.

Řídil už ale její manžel Karlos Vémola. Co si v prostoru příletů řekli a proč se bijec po příletu tolik zdržel, není jasné, ale při odjezdu rozhodně neměli ve tvářích vepsané láskyplné výrazy, jak je poznat z fotografií. Co tento zmatený příjezd měl znamenat, sice redakce eXtra.cz nemá tušení, ale vypadá to, že manželství nezbedného zápasníka si prochází další těžkou zkouškou.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy