Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Exkluzivně: Tajná svatba Vojty Kotka za zvuků Vinnetoua. Nevěsta se vdávala těhotná

Exkluzivně: Tajná svatba Vojty Kotka. Nevěsta Radana se vdávala těhotná
Zdroj: eXtra.cz / Jiří Masojídek, koláž eXtra.cz
+ Dalších 15 fotografií
svatba

Herec známý z filmů Snowboarďáci, Vlastníci či pořadu Máme rádi Česko, Vojta Kotek (34), do toho praštil! Za manželku pojal svou čarokrásnou partnerku Radanu (34), které se na fotkách již viditelně kulatí bříško. Na komorní svatbě, která vypukla 15:25 v přírodě nedaleko Orlíku, byla i redakce eXtra.cz. Podívejte se na exkluzivní snímky z veselky.

Z herce Vojty Kotka je ženáč a brzy i otec! Po 15. hodině řekl své ANO těhotné partnerce Radaně v přírodě nedaleko Orlíku. Kotek, kterého diváci znají z minisérie Marie Terezie, byl na místě už kolem poledne, aby na všechno dohlédl.

Na svatbě byl Vinnetou

Nevěsta ve vzdušných bílých šatech ve stylu "boho" přijela na místo obřadu v hippie Volkswagenu Transporteru, ženich v šedém obleku dorazil ve VW Brouk cabrio.  Oba nazuli velmi pohodlnou obuv - bílé kecky. 

Pár byl netradičně oddán mužem v převleku za Vinnetoua pod svatební bránou, která byla ozdobena bílou organzou doplněnou o světle fialové a bílé květiny. Dokonce během obřadu i hudba z Vinnetoua zahrála.

Na místě byly desítky lidí. Svatebčané byli na obřadu, který trval jen pár minut, oblečení neformálně. Na závěr obřadu zazněly po potlesku písně Sweet Child O' Mine od rockové skupiny Guns N' Roses a klasika od Waldemara Matušky, Jó, třešně zrályCo by to bylo za svatbu bez party? O tu svatebčané samozřejmě ochuzeni nebudou, odehrává se však na vedlejší louce. Na exkluzivní snímky z obřadu se podívejte v galerii.

Představení na premiéře

Kotek o vztahu s půvabnou Radanou poprvé veřejně promluvil v březnu tohoto roku. Oficiálně se představili na premiéře filmu Betlémské světlo od Jana Svěráka, kam jako pár dorazili.

Vojta Kotek je nejvíce známý z filmů Rafťáci a Snowboarďáci, kde si zahrál spolu s Jiřím Mádlem (35). Dále se objevil i ve snímcích Vlastníci, Ro(c)k podvraťáků, Tobruk či Prázdniny v Provence.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy