Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Exkluzivně: První slova českého Belmonda Jiřího Krampola (83) z nemocnice

Jiří Krampol v nemocnici na archivním snímku z roku 2012.
Zdroj: profimedia
+ Další 2 fotografie

Na svůj věk je sice herecký bard Jiří Krampol (83) díky pravidelnému cvičení v mimořádné fyzické formě, ale přesto teď skončil jako chronický průduškář v nemocnici. Snaží se ho tu dostat ze zápalu plic. Redakce eXtra.cz od něj získala jako první rozhovor z lůžka.

Jiří Krampol: Nechali ho vymrznout při práci

Mám zápal plic. Věčně lavíruju s průduškami, na tyhle věci se u mě, a zvlášť v mém věku, musí dávat pozor. Byl jsem s Karlem Bláhou a Zuzanou Bubílkovou na vystoupení, ale v tom prostoru, kde se to konalo, tři roky netopili. Neuvěřitelné. Odehrál jsem to a hned jsem to odnesl,“ řekl eXtra.cz nemocí a pobytem v Nemocnici Na Františku otrávený herec, bavič a moderátor Jiří Krampol.

„Starají se tu o mě skvěle, ale doma je doma,“ vysvětluje.

Slabý hlas

Jeho hlas zní nyní slabě, z nejhoršího stále není venku. Ale věří ve zlepšení.

„Zdá se, že to nejhorší lékaři už překonali. Doufám. Snad to bude dobré. Akorát mi tu zakázali už telefonovat, protože mi mobil zvonil snad každých pět minut,“ dodal Krampol, než se spěšně rozloučil.

Jiří Krampol je bohužel v poslední době častým návštěvníkem špitálů. Nedávno ve stejné nemocnici skončil po jednom z představení, poležel si v ní však jen jednu noc. Před pár měsíci ho ale průdušky trápily tolik, že se do péče zdravotníků uchýlil na celé dva týdny.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy