Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Ewa Farna se toho nebojí! Své křivky předvedla jen v těsném body a kázala o sebelásce

Zpěvačka Ewa Farna.
Zdroj: Se souhlasem Ewy Farné, koláž eXtra.cz
+ Další fotografie
Body positivity

Zpěvačka Ewa Farna (27) sdílela na svém instagramovém účtu dvě fotografie, na nichž pózuje před objektivem jen v upnutém body. Spolu s fotografiemi přidala i dlouhý popisek, v němž se vyjádřila k sebelásce a body positivity. Každý by se podle ní měl mít rád, bez ohledu na to, jakou má postavu. 

Sedmadvacetiletá Ewa Farna si během let, co působí ve světě šoubyznysu, prošla mnoha stadii. Lidé ji velmi často kritizovali za to, jakou má postavu a že nepatří do kategorie štíhlejších žen. Podle svých slov byla nejdříve ze zpráv smutná, ale nakonec se rozhodla, že je hodí za hlavu. Momentálně je pro ni nejdůležitější, zda se má ráda ona sama, a dodává, že zdraví je nejdůležitější.

Na svůj Instagram také přidala velmi obsáhlý příspěvek. Kromě dvou fotografií, na nichž ukazuje své tělo v těsném body, připsala i text, v němž rozebrala velmi diskutované téma. A to body positivity. „Vždy jsem se snažila zdůraznit, že ačkoliv nemám 50 nebo dokonce 60 kilogramů, neznamená to, že nemám právo být zpěvačkou nebo se objevovat na obálkách časopisů. Šok - ani to neznamená, že nežiju zdravým životním stylem,” psala v příspěvku Farna. Dodala také, že zná plno štíhlých dívek, které jsou sice hubené, ale nežijí zdravě, kouří, pijí alkohol a nemají dostatek spánku.

Dívky se mají podporovat

Zpěvačka se ale mimo jiné vyjádřila také k opačnému trendu. Je sice správné, že jsou v současnosti přijímány i jiné velikosti a sociální sítě tak začínají být odrazem reálného světa, ale má to i svou stinnou stránku. „Někdo z vás si také všiml obráceného trendu. Jelikož jsme body positivity, budeme nyní plivat na všechny ty štíhlé dívky? Nejdůležitější poslání pro naše tělo je být milované. Krása a zdraví nemusí mít velikost 34,” upozorňuje dále. Doplňuje ale, že to v žádném případě neznamená, že se nyní budou ostatní vysmívat štíhlým nebo atletickým postavám. „Dívky se mají podporovat,” dodala na konec.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Další články

Nejnovější kauzy