Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ewa Farna o porážce Lucie Bílé: S proslovem je pověrčivá a myslela, že se neumístí

+ Dalších 8 fotografií

Zpěvačce Ewě Farné se podruhé podařilo porazit Lucii Bílou v hudební anketě Český slavík. Tento moment historicky poprvé nastal v roce 2021. K tomu navíc se Ewa Farna letos dokonce stala absolutní slavicí, což je pro ni úplná premiéra. Co řekla na to, že porazila jednu z největších stálic, která je zároveň držitelkou nejvíce sošek Českých slavíků? Ewa to sdělila v rozhovoru pro eXtra.cz.

Ewa Farna se v pátek večer stala nejen nejlepší českou zpěvačkou roku, ale také absolutní vítězkou v hudební anketě Český slavík 2023. Podruhé tak porazila stálici Lucii Bílou, na které bylo poznat, že ji výsledek zamrzel.


"Já to tak neberu. Díky bohu, že se to takhle střídá, příští rok to třeba bude zase jinak. Co já jsem se snažila říct na tom pódiu, že je super, že tady můžeme existovat spolu a vzájemně se podporovat. Přijde mi, že dnes může mít každý své publikum a je to takhle super. Mám tedy obrovskou radost a budu to muset ještě trošku strávit, ale jsem dojatá, že ti lidé poslali tolik hlasů," řekla letošní zlatá slavice pro eXtra.cz.

Farna na pódiu improvizuje

Co se týká jejího veřejného proslovu, to prý byla čistá improvizace. Zpěvačka prozradila, že si projevy dopředu od určité doby již nepřipravuje, protože jí to nosí smůlu. Udělala to jen jednou a tehdy skončila na čtvrtém místě. To si ostatně zprvu myslela i letos, když vyhlásili na třetím místě Moniku Absolonovou. "To jsem si říkala, ty vogo, to budu čtvrtá nebo pátá," dodala Ewa.


To se však ale nestalo. Ewa Farna skončila již podruhé na první příčce v kategorii zpěvačka a k tomu získala i cenu absolutního slavíka. Vyhrát nad Lucií Bílou se Ewě Farné podařilo poprvé v roce 2021, když bylo období covidu. Letos, když se Lucie Bílá dostala ke svému proslovu, bylo poznat, že ji výsledek přece jen zaskočil, i když tvrdila něco jiného. "Moc si toho vážím. Mít čtyři stříbrný a 21 zlatejch a 13 absolutních slavíků se mi ani nesnilo. Mám za sebou nádherný rok a krásnou premiéru a desítky koncertů. Přeji vám všem hodně štěstí a zdraví a prosím vás, jsem šťastná a myslím si, že si to zasloužím," pronesla Lucie Bílá letos na pódiu poté, co skončila na stříbrné příčce.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy