Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Eva Perkausová je v šestém měsíci. Otěhotněla krátce po porodu syna

+ Dalších 7 fotografií

Moderátorce Evě Perkausové (29) se splnil další sen. Je totiž podruhé těhotná! Se svým manželem Ivanem Heckem už jedno dítě mají, druhé bylo plánované. Nikdo však netušil, že další miminko přijde tak rychle. O radostnou novinku se Eva podělila v pořadu Showtime CNN Prima News. 

Ještě nedávno Eva Perkausová v rozhovoru pro naši redakci přiznala, že s manželem Ivanem Heckem plánují další miminko. Vzhledem k tomu, že jejich první syn Killian je velice klidný potomek, přání mít druhé dítě si nerozmyslela, i když ji odrazovali někteří lidé v okolí. "Bylo by mi jedno, jestli by to byl kluk nebo holka, hlavně aby byli zdraví," řekla pro eXtra.cz na Elite Model Look 2023 tajnůstkářská Eva, která v té době přitom už věděla, že čeká druhé miminko.

"Je tady překvápko a docela velké. Bylo to v plánu, já už jsem říkala, že bych si přála mít děti věkově blízko u sebe, a vyšlo mi to. Bylo nám dopřáno. Užívám si to stejně jako při prvním těhotenství, tedy bez žádných komplikací. Překvapivě to bříško dlouho nebylo vidět," promluvila Perkausová v pořadu Showtime.

Krásná moderátorka je v šestém měsíci, přitom teprve nedávno porodila. Killian se totiž narodil 26. listopadu 2022. Dvojici to tedy vyšlo hodně rychle znovu. Pohlaví miminka si Eva zatím nechala pro sebe.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy