Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Eva Pavlová doprovodila svého muže do Berlína: Barevně se sladila s německou první dámou

Manželé Pavlovi během návštěvy německého prezidenta.
Zdroj: Profimedia
+ Další 3 fotografie
móda

Nově zvolený český prezident Petr Pavel (61) se ženou Evou (58) jsou opět na cestách. Tentokrát jejich kroky vedly do Německa, přesněji řečeno do Berlína, kde se v úterý dopoledne setkali se spolkovým prezidentem Frankem-Walterem Steinmeierem a jeho chotí Elke Büdenbenderovou. Česká první dáma pro tuto příležitost zvolila černý kabát, modré lodičky a blankytně modrou sukni.

První dáma Eva Pavlová se zdá se zamilovala do modré. Na diplomatické setkání se spolkovým prezidentem Frankem-Walterem Steinmeierem a jeho ženou před berlínským zámkem Bellevue zvolila manželka Petra Pavla téměř jednobarevný outfit.

Vlněný černý kabátek volnějšího střihu, který doplnila o modré lodičky na nižším širokém podpatku. Jelikož měla první dáma kabát rozepnutý, byla pod ním vidět blankytně modrá široká sukně a béžová halenka se stojáčkem. Na straně u krku je pak vidět i drobná ozdobná část, která jim dodá na originalitě. Co se týče šperků, můžeme si všimnout drobných náušnic. Tentokrát neměla na kabátě brož.

Elke Büdenbenderová vynesla vzorovaný kabát

Německá první dáma pak zvolila ležérnější styl. K šedým společenským kalhotám zvolila sytě modrý svršek a modro-šedý květovaný kabát nad kolena. Své štíhlé dlouhé nohy ještě prodloužila botami na jehlovém podpatku.

Po vzájemném setkání před zámkem si státníci vyslechli hymny obou zemí a Pavel se následně zapsal do pamětní knihy, uvádí ČTK. Návštěva Německa je třetí v pořadí, minulý týden jeli prezident Petr Pavel spolu se svou chotí na Slovensko a do Polska.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy