Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Eva Burešová velkolepě zakončila své turné: Láskyplné objetí od Přemka i slova o synech

+ Dalších 27 fotografií

Eva Burešová má za sebou veleúspěšné turné. Při své cestě po deseti městech republiky často vyprodávala haly a na posledním vystoupení v Lucerně ji přišel podpořit Přemek Forejt i známý moderátor Leoš Mareš. V rozhovoru pro eXtra.cz Eva promluvila nejen o turné, ale i o svých synech.

Evu přišel na finální zastávku turné podpořit její partner, známý kuchař Přemek Forejt. Na koncertě nebyl poprvé, na Evu se přišel podívat už 11. dubna na zastávce v Olomouci, tedy víceméně na začátku její série vystoupení. Tu uzavřela po nabitém a vyčerpávajícím programu 11. května.

Logicky tak vyvstala otázka, zda si partneři při svých nabitých programech nechybějí. "Tu práci děláme už spoustu let, takže jsme do toho vztahu šli a věděli, co ten druhý dělá, ale já mám obrovskou výhodu, ale mezi zastávkami jsme měli třeba i deset dní volno, takže v těch volných dnech jsme se věnovali natáčení nebo rodině," řekla Eva Burešová pro eXtra.cz. "My jsme oba našli ten balanc v tom, abychom zvládli pracovat a zároveň se věnovat rodině, která je pro nás nejdůležitější," dodala.

Eva si turné náramně užila. Aby ne, byl to její velký sen, který si tak splnila. A to dokonce nad očekávání – vyprodávala haly napříč celou republikou, fanoušci z ní doslova šíleli a pyšní byli i její nejbližší. Například na jeden z koncertů dorazil její tatínek. Zkrátka turné snů.

Musela si najít bodyguarda

Řeč přišla i na bodyguarda, kterého měla Eva na turné přiděleného. Toho dostala, protože jsou někteří fanoušci opravdu horliví a chtějí se k ní dostat co nejblíž. „Fanoušci Evu milují a občas se k ní chovají velmi familiárně. Mají dojem, že ji z televize znají, a snaží se k ní dostat co nejblíže nebo se jí dotýkat,“ popsal podle CNN Prima News PR manažer Josef Ducký.

"Ten bodyguard není, že bych si já řekla, ale na veškeré akce, které pořádá Prima, ochranku má zajištěnu. Určitě to není proto, že by mi vadilo, že by na mě někdo sahal. Na všech zastávkách jsme měli autogramiádu, ale mít vlastního řidiče a bodyguarda je určitě zážitek," řekla Eva a zmínila i muzikál Bodyguard, ve kterém aktuálně hraje. "Ten život, který hraju v muzikálu Bodyguard, ten teď momentálně žiju, díky bohu bez toho stalkera," dodává se smíchem.

Jak se daří jejím synům Nathanielovi a Tristanovi? To i mnohem více se dozvíte z videa v úvodu článku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy