Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Eva Burešová ukázala poporodní bříško a vyrazila do společnosti. Vypadá skvěle a září štěstím

Herečka se dva měsíce po porodu poprvé ukázala na veřejnosti.
Zdroj: Herminapress
+ Dalších 8 fotografií
Štěstí

Herečka Eva Burešová se dva měsíce po porodu poprvé ukázala na veřejnosti. Dvojnásobná maminka vypadá skvěle. Na akci TV Prima v sobotu 15.10. v pražské Fashion aréně rozdávala nejen autogramy, ale hlavně úsměvy. Eva září jako nikdy dříve!

V polovině srpna přivítali Eva Burešová a Přemek Forejt na světě svého společného syna, kterému dali velmi specifické, ale nádherné jméno. Malý chlapeček Tristan William dvojici už dva měsíce dělá radost. Dnes již dvojnásobná maminka vypadá skvěle a září štěstím.

Eva Burešová poprvé na veřejnosti

Zatímco své poporodní období zatím odhalovala především přes svůj Instagram, kde také nedávno ukázala stav svého těla po porodu, v sobotu 15.10. se ukázala poprvé od radostné události na veřejnosti.

Jako jedna z hlavních aktérek úspěšného seriálu Zoo, vysílaného na TV Prima, si herečka nenechala ujít akci, při níž se setkala s diváky. V pražské Fashion aréně proběhla autogramiáda a Eva byla u toho. Herečka rozdávala nejen podpisy, ale především úsměvy. Vypadá perfektně a září skutečně víc než kdykoli předtím. Posuďte sami v galerii.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy