Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Eva Burešová kvůli vzhledu přišla o filmovou roli: Byli jsme domluvení, stěžuje si

Eva Burešová na premiéře muzikálu, v němž hraje.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 7 fotografií
Ztráta role

Vypadá to, že na co Eva Burešová (29) sáhne, to se jí daří. Ne vždy tomu tak ale je doopravdy. Jak přiznala na sociálních sítích, nedávno přišla o jednu velmi zajímavou filmovou roli, a to ne proto, že by jí chyběl talent, ale kvůli tomu, že na roli maminky vypadá prý moc mladě.

Včera jsem přišla o jednu filmovou roli, na kterou jsem se moc těšila. Nakonec se rozhodli pro jinou herečku, protože já prý vypadám na to, abych hrála maminku, moc mladě,“ přiznala otevřeně na sociálních sítích herečka Eva Burešová.

Kvůli tomuto rozhodnutí se v ní nyní perou dvě emoce.Mám být smutná, že když už vše bylo domluvené, já přišla o roli? Anebo je děsně cool, že i když mám sama dvě děti, tak maminky ještě hrát nemůžu, protože prý vypadám mladě?“ zeptala se svých sledujících na Instagramu.

Maminka dvou dětí

Pod fotografii jí lidé ihned začali psát spoustu komentářů. Mezi nimi byla i herečka a zpěvačka Anna Julie Slováčková: „No vidíš... Já nemám ani jedno dítě a hraju maminku devíti dětem,“ napsala s humorem. „Vůbec se tím nezabývej, kotě! Hned se ti uleví,“ napsal jí Hynek Čermák.

Eva Burešová má přitom doma již dvě děti. S bývalým partnerem má syna Nathaniela (5) a se současným přítelem Přemkem Forejtem (35) sedmiměsíčního Tristana.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy