Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

EURO 2021: Krvavá remíza. Patrick Shick potvrdil svou pověst hvězdy

Patrik Schick proměnil penaltu.
Zdroj: Profimedia
EURO 2021

Česká fotbalová reprezentace má za sebou další utkání na mistrovství Evropy. Nad Chorvaty sice nevyhráli, ale udrželi skóre 1:1. Češi tak mají velmi blízko k postupu do vyřazovací fáze. O první gól se postaral Patrik Schick (25), který dostal tým do vedení v 37. minutě. Dvě minuty po začátku druhého poločasu vyrovnal skóre Ivan Perišič (32). 

Hvězdný fotbalový útočník Patrik Schick, který zabodoval už v duelu se Skotskem, opět zazářil. S třemi góly na kontě nyní vede střeleckou tabulku turnaje.

Ostrý zákrok

Po rohovém kopu dostal Schick ránu loktem do obličeje od Chorvata Dejana Lovrena (31). Obličej českého hráče byl zcela od krve. Doktor mu musel vecpat do nosu tampony, aby tak zastavil krvácení českého střelce.

Krvavá penalta

Následovala výměna dresu, protože ho sudí nechtěl nechat střílet penaltu v zakrváceném. I když nevypadal Schick zrovna nejlépe, ujal se míče a z pokutového kopu vsítil první gól pátečního duelu.

Po zápase s Chorvatskem má nyní Česko velké šance na postup ze skupiny. Další zápas čeká český tým 22. července ve 21.00, kdy se postaví proti Anglii.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy