Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Epická bitka hvězd reality show na spadnutí. Zbyněk z Love Islandu vyzval neporaženého Datla. Utkat se mají v MMA

Zbyněk z Love Island vyzval na souboj známého influencera Marka Valáška alias Datla.
Zdroj: Se svolením TV Nova
+ Další 4 fotografie
Souboj

Sotva opustil reality show Love Island, už by si na sebe chtěl ušít další výzvu. Letošní účastník Zbyněk totiž nyní provokuje na sociálních sítích a vyzývá na souboj influencera Datla! Utkat by se s ním chtěl pod organizací Clash of the Stars, ale má to jeden háček. Čekačka na Datla je dlouhá, zájem o souboj s ním má hned několik dalších uchazečů. 

Zbyněk Vlček si jako účastník letošní série reality show Love Island neodnesl výhru v podobě dvou milionů korun, ale o vítězství hodlá bojovat i nadále. Avšak v úplně jiné disciplíně. Rád by se utkal se známým influencerem Markem Valáškem alias Datlem pod organizací Clash of the Stars.

Souboje známých tváří jsou stále populárnější

S tímto trendem se v Česku doslova roztrhl pytel a právě do klece do souboje se žene čím dál více známých tváří. Nutno dodat, že tyto amatérské fighty získávají nezvyklou pozornost a minimálně ve světě většinou právě tento typ soubojů sleduje mnohem více lidí než turnaje profesionálních zápasníků.

Zájem stoupá nejen ze strany diváků, ale i samotných aktérů a Zbyněk není výjimkou. Datla vyzval na zápas prostřednictvím sociálních sítí. "Přední, zadní, pěkně drc na tu bradu. Je tu jeden přelétavej ptáček z holky na holku, Datel, kterej se vyhýbá dobrým soupeřům, vybírá si absolutní začátečníky a považuje se za hvězdu. Tudíž, ty hvězdičko, tady máš jedinečnou příležitost ukázat se poprvé v dobrém světle," napsal Zbyněk.

Odezva od Marka zatím nepřišla a tím víc se ho Zbyněk snaží vyprovokovat k akci. Na TikToku sdílel například “vítězný tanec” s popiskem: “Takto si zatancuju v kleci po výhře nad Datlem v 1. kole,” napsal.

Datel má hned několik vyzyvatelů

Jenže tato situace má jeden háček - o Datla totiž stojí mnohem více zájemců. Na zápas ho vyzvalo několik dalších influencerů a fanoušci navíc očekávají odvetný souboj s Freescootem, se kterým se utkal na druhém galavečeru Clash of the Stars, jak si můžete připomenout na YouTube.

Datel totiž patří mezi nejkontroverznější osoby působící na českém internetu, díky čemuž si vysloužil řadu věrných fanoušků, ale také početnou stáj haterů. Necháme se překvapit, jak tato výzva nakonec dopadne, zatím se totiž nevyjádřili ani samotní promotéři.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy