Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Emotivní pohřeb Petra Mráčka plný slz: Zničená Vondráčková s Polívkou i pocta sester Grossových

Slavní truchlili na pohřbu Petra Mráčka.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Herminapress
+ Dalších 25 fotografií
Pohřeb

Přátelé a rodina dali poslední sbohem známému fotografovi celebrit Petru Mráčkovi (†56). Ten naposledy vydechl v pondělí, kdy ho našel jeho kamarád v posteli bez známek života. Na poslední rozloučení dorazila řada slavných tváří jako například Lucie Vondráčková, sestry Grossovy, moderátor Karel Voříšek a mnoho dalších. Na místě byla i redakce eXtra.cz.

Petr Mráček spolupracoval se známými osobnostmi českého showbyznysu, například s Lucií Vondráčkovou, Simonou Stašovou, Petrem Kotvaldem, Zdeňkem Troškou a spoustou dalších. Jeho smrt všechny velice zarmoutila. Stalo se tak zcela náhle v pondělí, kdy ho našli doma bez známek života v jeho posteli.


Resuscitace byla již marná. „Sám jsem se ho pokoušel oživovat, ale bylo to marné. Podle prvních informací od záchranky se nejspíš jednalo o embolii, ale ještě bude nařízena pitva,“ řekl o fotografovi jeho přítel Lukáš Krajčo pro deník Blesk. Lukáš s Petrem mluvil ještě den před úmrtím a potvrdil, že byl Mráček nastydlý.

Poslední rozloučení

Na pohřeb oblíbeného fotografa dorazilo hodně lidí. Se smuteční kyticí přišli například moderátor Karel Voříšek, herečka Regina Řandová, skladatel Zdeněk Barták. Překvapením byly sestry Natálie a Denisa Grossovy. Přišla také herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková, pro kterou je tato ztráta extrémně těžká.


Petr Mráček byl totiž Lucčin dvorní fotograf. „Promiňte, celá naše rodina je v šoku. Nemůžu o tom vůbec mluvit,“ řekla redakci eXtra.cz zdrceně. Lucie Vondráčková na pohřeb dorazila se svým přítelem Zdeňkem Polívkou.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy