Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 Victoria Velvet Survivor 2024 - aktuálně

Emotivní Ester Ledecká fandila z postele i přes naordinovaný klid. Tepovka přes dvě stě i smutek z absence Voráčka

Ester Ledecká ukázala, jak fandila českým hokejistům. Jediné, co chybělo, byl Jakub Voráček, napsala
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem Český hokej/Profimedia.cz
Předchozí Další
+ Dalších 17 fotografií
hokej

Čeští hokejisté měli během sobotního semifinálového utkání se Švédskem podporu také v české snowboardistce Ester Ledecké. Ta na sociálních sítích ukázala video z momentů, kdy sledovala utkání. Je vidět, že zápas opravdu prožívala. "Průměrná tepovka 204 a svým výskáním jsem se dostávala na frekvence, které slyší už jen psi," napsala k příspěvku.

Zápal pro hru během fandění národnímu týmu Ester Ledecké opravdu nechybí. Snowboardistka se na sociálních sítích pochlubila videem, které ukazuje, jak divoký semifinálový zápas se Švédskem prožívala.

Ester Ledecká si postěžovala na absenci Voráčka

"Měla jsem mít mezi tréninkama polední klid, ale copak to jde, když hrajou naši kluci? Takže průměrná tepovka 204 a svým vejskáním jsem se dostávala na frekvence, který slyší už jen psi," napsala k videu, na kterém v českém dresu v posteli střídavě propadá v euforii nebo napjatě čeká, co se stane.

"Jediné, co mi chybělo v tomhle zápase, byl Jakub Voráček u puku nebo alespoň u mikrofonu," dodala sportovkyně, která za video sklidila u svých fanoušků úspěch.

Doporučené video: Rozhovor s Ester Ledeckou.

Snowboardistka má tajemného přítele

Ledecká nedávno redakci eXtra.cz prozradila, že má přítele, se kterým tvoří pár už delší dobu. Její partner, který se věnuje tenisu, ji prý v kariéře velmi podporuje. Oba ale mají náročný program a najít společný čas je tak poměrně náročná záležitost.

"On už profesionálně nehraje, teď už je trenér a má svoje další projekty, takže skloubit se to dá těžko. Každopádně bojujeme," svěřila se Ester, která má pro fungující vztah jednoznačný požadavek. "Hlavně musí být sranda," řekla na závěr zamilovaná Ledecká.

Bandurko odkryl nejdrsnější hádku Survivoru: Šílený řev, nevěděli jsme, o co jde, vzpomíná

Související články

Další články

Nejnovější kauzy