Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Emma Watson už není sama. Ukázala se v Benátkách po boku nového zámožného fešáka

Emma Watson už není sama.
Zdroj: Profimedia/eXtra.cz- koláž
+ Další 2 fotografie
Nový partner

Emma Watson (32) se ukázala na veřejnosti s mladíkem, který je nejspíš jejím novým přítelem. Podle webu Tatler.com byl pár už nějakou dobu spojován, ale slavná herečka vztah s miliardářem zatím nepotvrdila. Podle všeho se jedná o syna podnikatele Brandona Greena. Dvojice byla viděna v Benátkách, jak kráčí ruku v ruce.

Už není sama sobě partnerkou

Dva roky zpátky představitelka Hermiony tvrdila, že chlapa nepotřebuje. V rozhovoru pro Vogue se svěřila, že je šťastná bez partnera, a prohlásila se za sebepartnerku. "Jsem šťastná, že jsem single. Trvalo mi to dlouho, ale jsem šťastná. Říkám tomu být sebepartnerstvím." Teď je ale všechno jinak. Emma byla spatřena v Benátkách zřejmě s novým přítelem Brandonem Greenem, kde spolu kráčeli ruku v ruce přesně jako zamilovaný pár.

Podle deníku Daily Mail se spolu poprvé objevili loni v září, když vystupovali z vrtulníku v Battersea v Londýně. Herečka prý dost překvapila své přátele, když se ukázala po boku nového přítele. Jak uvádí web Tatler, nyní byli chyceni, jak se drží za ruce při společné dovolené v Benátkách, což zdánlivě potvrzuje jejich vztah, o kterém se vypráví.

Syn podnikatele

A kdo je vlastně Brandon Green? Web Elle uvádí, že Brandon je synem podnikatele sira Philipa Greena, který je známý tím, že se svou společností Arcadia Group vydělává obrovské množství peněz. Zdroj pro Daily Mail o něm řekl: "Velmi se zajímal o biologickou rozmanitost a záchranu oceánů. Věnuje se hodně charitativní činnosti, a to jak s nadací monackého prince Alberta, tak i s nadací princezny Charlene. Věnuje se také fitness a zapojuje se do charitativních organizací, které pomáhají planetě. Často uklízí pláže a pomáhá životnímu prostředí."

Možná je to důvod, proč se s ním Emma začala vídat, protože ona je také podporovatelkou charity a ochrany životního prostředí.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy