Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Emma Smetana o estetických úpravách: Je mi to strašně vzdálené. Nechápu, že to někdo chce

+ Dalších 6 fotografií

Emma Smetana estetické zákroky nepotřebuje. Půvabná zpěvačka je krásná i přirozeně a stačí jí pouze jemné líčení. Jak přiznala v rozhovoru pro eXtra.cz, veškeré zásahy plastických chirurgů jsou jí velmi vzdálené a nechápe dnešní trend napíchaných rtů a umělých řas. Nerozumí, proč tolik dívek volí možnost estetických úprav. 

Emma Smetana nepatří mezi zastánkyně estetických úprav. Sama nikdy žádnou nepodstoupila a po většinu času vsází na přirozenost a přírodní krásu. V rozhovoru pro eXtra.cz přiznala, že veškeré zásahy jsou jí velmi vzdálené a nechápe, proč se tolik dívek k tomuto trendu uchyluje.


"Mně to je strašně vzdálené. Já jsem si dokonce uvědomila, že jsem už vlastně v menšině, protože nemám úpravu žádnou. Mám pocit, že to vždycky na těch lidech, co tu úpravu mají, vždycky hned poznám. Je mi záhadou opravdu každá úprava, která jde poznat. Nechápu, že to někdo chce," vysvětluje upřímně na představení nových rtěnek YSL.

Emma nikdy neprahla po dokonalosti

Trend, kdy dívky prahnou po dokonalosti a sáhnou po možnosti plastických zásahů, se jí nelíbí. "Mně se dokonalost asi dostatečně nelíbí. Pamatuji si, když jsem byla na Nově a měla jsem čtyřnásobně větší poprsí. Lidi si mysleli, že to je upravené, a ptali se mě. Dodnes si lidi i myslí, že mám přifouklou pusu. Všechno je to ale o tom, jak moc lpíme na tom, že chceme být dokonalí, to já jsem naštěstí nechtěla nikdy," vzpomíná.


Nebylo tomu ale tak vždy, v minulosti Smetana na přirozenost nesázela. "Já tak postupně ubírám. Víc a víc. Myslím si, že čím je člověk spokojenější, do čeho se ráno probudí, tak tím méně se schovává pod ty vrstvy. Mám dvě děti, krásnější než ony nikdy nebudu, takže se mi možná ulevilo, že to nemusím už moc řešit. Krásné nástupkyně mám," směje se.

Emma nedá moc ani líčení. "Já se líčím, jenom když musím. Když mám koncert, jdu mezi lidi nebo když mám focení, zkrátka když oficiálně existuji. Když jsem doma anebo v rámci svého soukromého života, tak si vystačím jenom s hydratačním krémem a tím to končí. Jo a nemám oči, když nemám řasenku," říká se smíchem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy