Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Elizabeth Kopecká odhalila „partnera“. Tohle jste nečekali!

Elizabeth Kopecká odhalila „partnera“. Tohle jste nečekali!
Zdroj: Lenovo
Elizabeth Kopecká

Krásná zpěvačka Elizabeth Kopecká (28) je známá nejen svou hudbou, ale i náklonností k hokeji a přátelstvím s Jaromírem Jágrem. V poslední době její Instagram naznačoval, že tráví čas s tajemným mužským protějškem a nejeden fanoušek se ptal, kdo získal tuto krásku. Elizabeth šla nakonec s pravdou ven. Kdo je ten šťastlivec?

Pokud jste čekali pohledného hokejistu či herce, rozhodně jste se mýlili. Pěkného parťáka Elizabeth má, ale jak sama odhalila, jedná se o notebook Lenovo ThinkBook 16p. Možná tak dlouho hledala, až zjistila, že to nejlepší jí poskytne výkonný notebook, který nezradí ani při sledování hokejového zápasu.

Notebooky jako je ThinkBook, jsou ideálním zařízením pro studenty a mladé. Sama Elizabeth má školu jen pár měsíců za sebou a moc dobře ví, jak takové studium může být náročné. Spojila se proto se společností Lenovo, aby svým sledujícím přiblížila využití notebooku v různých podmínkách, a to i v mimoškolních aktivitách. Je celkem jasné, že studenti ve finále tráví mnoho času po kavárnách, barech a kdejaké rande skončí v posteli u Netflixu. Tak proč nesáhnout po Lenovo ThinkBook, které nezradí při rozhodujícím momentu?

Elizabethin model je stylový kovový notebook, který nabízí rozlišení až 2K, snadno přenosný a s krytkou na webkameru, aby nikdo nemohl nešmírovat. O jeden kus probíhá dokonce soutěž na jejím instagramu @elizabethkopecka, tak můžete zkusit vyhrát své štěstí i vy.

Další články

Nejnovější kauzy