Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Egyptská posvátná pouť podle Heleny Houdové: Žhavé sjíždění písku a dovolená s dcerou

Helena Houdová se svými třemi dětmi.
Zdroj: se souhlasem Heleny Houdové
+ Další 4 fotografie
posvátná cesta

Dnes už se sice Helena Houdová modelingu nevěnuje, na světě má důležitější poslání, a to být v souznění s přírodou a pomocí různých rituálů pomáhat lidem s jejich vlastním zdravím. Hlavně je ale trojnásobnou maminkou a na svém Instagramu ukázala, jak si společně se svou dcerou Deiou užívá mystickou dovolenou v Egyptě, na niž si vydělala předraženým ezovýletem.

Chvíle s dcerou

Bývalou modelku Helenu Houdovou si už dávno nikdo nespojuje s jejím titulem Miss České republiky, který získala roku 1999. Nyní je blondýnka, která vždy bojovala za lepší životní prostředí, známá jako koučka sexuálního života a pro někoho tak trochu "potrhlá" bio eko matka dvou kluků Dariena a Daveeda a holčičky Dei.

A právě s desetiletou dcerou Deiou si nyní Helena jako pyšná maminka užívá posvátnou cestu do Egypta, kam se spolu vypravily. Protože blonďatá vitariánka pořádá do Egypta pravidelně výjezdy za aktivací portálu 1212, za které inkasuje částku ve výši 70 tisíc korun bez letenky a pojištění, prostředky na to, aby vzala dceru poznávat posvátné stezky starověkého Egypta, jistě má.

Sjíždění písečných dun

O tom, že nechala své dva starší syny doma a na mystickou pouť se vydala poze s Deiou, informuje své fanoušky na Instagramu, kam přidává jedno společné storíčko za druhým. Ačkoli si o Helenině výchově můžeme myslet cokoli, podle videí a fotografií je patrné, že své děti miluje nade vše a je šťastná, že může svou dceru během výletu nejen zasvětit do tajů a kouzel této arabské země, ale užít si i trochu legrace.

To doložila i vtipným videem, jaká je její verze sexy sandboardingu. "Znáte ty sexy videa lidí, jak sjíždějí písečný duny? Tak tohle je moje verze..." napsala koučka k příspěvku, na kterém sedí na "prkně" a snaží se sjet písečné duny po zadku za nadšeného dceřina skandování: "Mami, ty to dáš!"

S dětmi mluví otevřeně

Helena je navíc známá tím, že se svými dětmi mluví velmi otevřeně o všech oblastech sexuálního života. "Moje děti jsou vychovány v absolutní otevřenosti vůči sexualitě. Mohou se mě ptát na všechno. Je to důležité, zvlášť když je nejstarší v pubertě. Vědí, že naše těla jsou posvátná, a vědí, že jsou u mě v bezpečí, a tak si občas chodí pro nějakou odpověď. Já s nimi mluvím o sexualitě stejně jako o vaření. Je to nejúžasnější síla, kterou můžeme mít," prozradila před časem eXtra.cz Helena se slovy, že téma sexu se v mnoha rodinách stále bere jako jedno velké tabu.

"Kolem sexuality je mnoho strachu a my to přenášíme na své děti. Já o tom s dětmi mluvím jako o nejposvátnější, nejkrásnější a nejjemnější věci, kterou mohou začít objevovat, až budou připravené. Není to téma, které by mělo být tajemstvím s tím, že se o tom nesmí mluvit," dodala bývalá miss.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy