Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ed Sheeran dal s manželkou dceři neobvyklé jméno. Inspirovali se Milou Kunis?

Ed Sheeran s manželkou Cherry Seaborn.
Zdroj: profimedia
+ Další fotografie
Láska

Superstar a světově známý Ir Ed Sheeran (31) je v současné době na mamutím světovém turné. I přesto, jak je to časově náročné, se ze zpěváka letos v květnu stal dvojnásobný otec. Jemu a jeho manželce Cherry Seaborn (30) se narodila dcera. Jaké zvláštní jméno jí dali? O tom informoval zdroj serveru The Sun.

Irský zpěvák Ed Sheeran a jeho manželka Cherry Seaborn dali své dceři velice unikátní jméno. Jmenuje se Jupiter Seaborn Sheeran. Předpokládá se, že toto jméno vybíral Ed, protože má pro něho zvláštní význam. V posledních letech je Jupiter mezi rodiči čím dál víc oblíbenější a říká se, že tohle jméno oplývá vlastnostmi "brave and bold", což v překladu znamená odvážná a čestná. Zdroj webu The Sun uvedl, že "Ed a Cherry to jméno milovali jak z hlediska toho, co znamená, tak z hlediska jeho jedinečnosti. Všichni si myslí, že Jupiter na ni sedí perfektně."

"Když se Cherry dozvěděla, že se stane znovu mámou, zaplavila ji radost. Ona a Ed jsou opravdu jako v nebi," přiznali jejich přátelé pro web The Sun. Jejich rodina je krásná. Jakmile Ed v květnu na svém Instagramu oznámil její narození, napsal k fotce s malými ponožkami krátký, ale dojemný vzkaz: "Chci vám všem dát vědět, že se nám narodila další krásná holčička. Jsme do ní oba tak zamilovaní, jsme teď už čtyřčlenná rodina."

Ed využil speciální Tour Edition svého hitu Equals, aby napsal srdečnou skladbu o tom, jak se poprvé stal otcem Lyry, která se narodila v srpnu 2020. Na Welcome to the World hudební ikona zpívá: "Vítej na světě. Slyšel jsem tlukot tvého srdce a ztratil jsem každé slovo. Jen jsem tam tiše stál a poslouchal zvuk naší lásky," zazpíval Ed. Emocionální skladba končí intimní nahrávkou Eda a Cherry, jak cítí její kop.

Těžko říct, jaký význam jméno Jupiter pro oba rodiče má. Možná se inspirovali herečkou Milou Kunis z filmu Jupiter vychází nebo snad největší planetou sluneční soustavy?

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy