Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dvojnice Lely z Růže pro nevěstu pod palbou nenávistných komentářů. Falešná a arogantní mrcha, zuří lidé

Dolli se ocitla pod palbou nenávistných komentářů.
Zdroj: Herminapress/se souhlasem TV Markíza/koláž
+ Dalších 9 fotografií
kritika

Dolli je výrazná osobnost slovenské reality show Růže pro nevěstu. Blondýnka, která se netají svou zálibou v estetických úpravách, však divákům leží již od prvního dílu v žaludku. Na sociálních sítích ji sledující nazývají arogantní a namyšlenou mrchou, která působí velmi lacině. 

Slovenská reality show Růže pro nevěstu jede na plné obrátky. Single dívky se vydaly dobývat srdce dobře situovaného podnikatele Radka Urbanyaka (1989) působícího v Norsku. Ten se setká celkem s 18 ženami, s nimiž se bude v průběhu dvanácti epizod postupně seznamovat, sbližovat a vybírat si z nich svou potenciální životní partnerku.



Diváci už si během prvních epizod vytipovali své favoritky, ale na sociálních sítích promluvili i o účastnicích, které jim nedají spát. Trnem v oku je jim zejména Dolli, jež na sebe upozornila zejména svým vzhledem. Ostatní ji totiž přezdívají dvojnice Lely Ceterové, manželky bijce Karlose Vémoly. Podle diváků však nehraje fér a nemohou blondýnku vystát. Nazývají jí arogantní mrchou.

Doporučené video: Julie Hojdyszová poodkryla zákulisí soutěže Růže pro nevěstu


Divákům leží Dolli v žaludku

"Ta je tak arogantní a falešná, já nechápu, že to ten Radek neprokoukne," napsala Dominika. "Vzhled by mi byl celkem ukradený, ať si se svým tělem dělá každý, co chce, ale ona je tak namyšlená. Pomlouvá tam každého za zády," postěžovala si Nikola. "Faleš a faleš. Kdykoli se na to podívám, ona tam jenom někoho pomlouvá nebo se někomu vysmívá. Ono jí to dojde až potom," napsala Kristýna.


Mnozí si rýpli i do jejího vzhledu. "Nechápu, co ze sebe ženský v dnešní době dokážou udělat. Přirozenost už dnes ani není v módě," říká Tereza. "Pardon, ale tohle je opravdu otřesný. Vážně si může někdo myslet, že vypadá krásně? Méně je někdy více. Navíc se přetvařuje," píše Hana. "Jak povaha, tak vzhled úplně strašný. A ty nehty... bez komentáře. Jak s nimi pořád šermuje," směje se Vendy.

Daniela Nikoleta Kortišová alias Dolli se zálibou v plastických operacích nikdy netajila a za zákroky už vyplázla pořádnou sumu peněz. “Rty jsem měla spravené už na Farmě. Později jsem si dala zvětšit prsa, a to konkrétně dvakrát. Krom tohohle nemám na sobě nic vylepšené – když nepočítám botox. Nejdražší byla rozhodně prsa, která jsem si dvakrát nechala udělat u celosvětově známého plastického chirurga doktora Maxima Ivančuka, druhá operace mě tak vyšla na 12 tisíc eur,” svěřila se blondýnka pro Markízu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy