Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Držet pusu už nebude: Charlotte Štiková si nechala potetovat rty a takhle to dopadlo

Charlotte Štiková má po permanentním tetování rtů.
Zdroj: Se souhlasem Charlotte Štikové a Terezy Tillmannnové
+ Další 2 fotografie
PROMĚNA

Mladší sestra Ornelly Koktové (28) Charlotte Marie (24) se pokouší nejen zbavit přebytečných kil, ale také zkrášlovat. Dosavadním vrcholem jejího snažení je bolestivé potetování pusy, aby už nemusela mít po ruce rtěnku. Při zákroku prý ukáply i nějaké slzy, a pak se tetování dokonce porušilo.

Charlotte Štiková a porušené tetování rtů

„Permanentní make-up rtů jsem podstoupila asi před třemi týdny. Už je to v pohodě, ale po zákroku to bolelo, navíc mi pusa strašně otekla. Udělal se tam i strup, takže jsem se nemohla ani smát, jinak by to popraskalo. Asi dva dny jsem nemohla dát polibek partnerovi. A zakázali mi na několik dní bazén. Ale šli jsme na návštěvu k Ornelle a Quentinek mě celou zlil, takže se to porušilo,“ řekla eXtra.cz Charlotte Marie Štiková.

Kupodivu to prý nebyl nakonec žádný průšvih; nehoda měla naopak podstatně urychlit proces hojení.

„Některým lidem, kteří trpí třeba na opary, hrozí komplikace, ale to se mě naštěstí netýká. Důležité je vybrat si místo, kde to dělají profíci. Viděla jsem nějaké zpackané rty, a to je děs. Navíc v nekvalitních salónech hrozí i infekce. To já měla štěstí,“ chlubí se hrdá majitelka mohutného hrudníku.

Slzičky bolesti

Je to vlastně klasické tetování. Dělali mi to klasickým tetovacím strojkem, trvalo to asi hodinu a půl. Super je to v tom, že už si nemusím malovat pusu, a přesto to vypadá, jako bych měla rtěnku. Působí to hrozně hezky. Stačí si dát obyčejný průhledný lesk a je to úplná bomba,“ svěřuje se eXtra.cz s detaily.

Samotný zákrok opravdu celkem dost bolel​, i když vydržet se to dalo. Dostala jsem znecitlivující mastičku, ale nemohou jí dát moc, jinak by se nechytla pořádně barva. Nějaká ta slzička byla, ale i tatérka říkala, že jsem statečná. Jiné to prý zvládají hůř, div neodpadávají. Dalo se to, dokonce jsem si sem tam s tatérkou snažila během procedury povídat,“ dodala Charlotte k zákroku.

A jeden další ji ještě čeká.

„Za poslední dobu jsem v hubnoucím procesu, docela ve velkém. Když má holka velká prsa a hodně zhubne, prsa nemusí být tak pevná, takže si asi půjdu nechat je poupravit,“ slibuje do budoucna.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy