Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drsný hejt na Veroniku ze Survivoru: Fanoušci ji nemohou vystát a srovnávají ji s nenáviděnou Rachel

Veronika Sanholzová ze Survivoru je u diváků terčem výsměchu.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 11 fotografií
Survivor 2024

Veronika Sandholzová patří mezi účastníky třetí řady Survivoru, kteří rozdělují fanoušky na dva tábory. Zatímco jedna strana na sociálních sítích kvituje, že blondýnka nefňuká a snaží se vyhrávat souboje, druhá a poměrně výraznější část fanoušků se vysokoškolské studentce vysmívá za její přílišné sebevědomí, které podle jejich slov není vůbec namístě. Vítězka titulu Miss Sympatie 2021 si totiž prý naivně myslí, že je v kmenu považována za silnou hráčku. 

Zdá se, že v reality show Survivor Česko & Slovensko konečně zůstali jen ti účastníci, kteří přišli hrát a nespletli si pobyt na ostrově se zážitkovou dovolenou. Poté, co dobrovolně odešli ze soutěže Jakub Bína a Filip Křížek, to vypadá, že na další podobné excesy nedojde.

S blížícím se sloučením se v obou kmenech debatuje o možných aliancích a jednotliví ostrované se pouštějí i do různých intrik. Za jednu z největších intrikánek se dá považovat Veronika Sandholzová, která odcestovala do Dominikánské republiky s tím, že chce divákům ukázat, že není jen chodící Barbie.

Veronika sklízí od diváků výsměch

Sebevědomá a cílevědomá studentka Vysoké školy ekonomické v Praze podle svých slov rozehrála v Survivoru dobrou sociální hru, během níž tahá Bandurka za nos. "Zatím si udržuji pozici silné hráčky v kmenu, který chce vyhrávat souboje, takže doufám, že si to budu udržovat dál. Nějakou tu sociální hru mám taky rozehranou, a to konkrétně spíš s mužskou aliancí, s Pirátem a Mikyřem, se kterými si dáváme lehký updaty. S Jankou hodně. No a s Bandurem je to duo Karibik, že já ho oje*ávám, přitom si říkáme všechno, takže doufám, že ta naše pětice půjde směrem nahoru," uvedla pro sociální sítě Survivoru Veronika.

Diváci mají ale opačný názor a mají za to, že soukmenovci mají její hru už dávno prokouknutou. "Vůbec mi nesedí, hlavně mi přijde strašně okatá, když kecá, ale některé její tahy nedávají vůbec smysl," míní jedna z divaček. "Druhá největší blbka letošní série hned po Rachel. Tato charakteristika myslím sedí nejlíp," nebrala si servítky divačka Lucie.

Přešlap v podobě ztracené imunity

Veroniku si fanoušci Survivoru dobírají také za to, že zahrabala do písku svou polovinu skryté imunity, která se v této soutěži považuje za trumf v rukávu. Na ostrově ale udeřil hurikán, který zapříčinil, že imunitu vzala voda. "Ještě pár nocí kopej imunitu v písku a vykopeš kmeni bunkr, do kterého se můžete schovat, až přijde uragán," vysmál se vítězce titulu Miss Sympatie 2021 fanoušek drsné reality show Kryštof.

Až následující díly odhalí, zda půvabná blondýnka nakonec všechny skutečně přechytračí, anebo se jí její herní strategie krutě vymstí.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy