Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tadeáš Růžička odsouzen. Za napadení muže dostal tvrdý trest, soud rozhodl o vězení a dlouhé podmínce

MMA zápasník Tadeáš Růžička se skvěle bavil.
Zdroj: Renata Bušková eXtra.cz
+ Další 2 fotografie
Vězení

Před časem se na sociální sítě dostalo velmi kontroverzní video MMA zápasníka Tadeáše Růžičky. Na záběrech sprostě nadává a vysmívá se muži, kterého předtím knokautoval do bezvědomí. Web CNN Prima News nyní přišel s informací, že Růžička už dostal trest od Obvodního soudu pro Prahu 7. Za výtržnictví mu soud uložil 11 měsíců vězení s podmíněným odkladem na 40 měsíců. Trestní příkaz však zápasník ještě nepřevzal.

Tadeáš Růžička doplatil na své agresivní chování. Obvodní soud pro Prahu 7 poslal MMA zápasníka za výtržnictví na 11 měsíců do vězení s podmíněným odkladem na 40 měsíců. Podle informací webu CNN Prima News si Růžička příkaz zatím nevyzvedl, protože je v zahraničí.

Vše vyvolala kauza, kdy Tadeáš Růžička natočil video, na němž fackuje bezvládně ležícího muže a k tomu mu sprostě nadává a posmívá se mu. Dotyčného knokautoval právě kontroverzní zápasník. Na povrch poté vyplulo hned několik dalších drsných záběrů.

Věřil, že do vězení nepůjde

Před časem se Růžička objevil v podcastu Red Card, který moderuje Tomáš Řepka. MMA zápasník si tehdy trest nepřipouštěl a věřil, že do vězení nepůjde. „Věřím v to, že všechno se děje z nějakého důvodu a že Bůh nám dává jak zkoušky, tak i tresty. Kdyby to tak mělo přinejhorším být, tak by mě to mrzelo hlavně kvůli rodině. Já sám bych to nějak přežil, jsem teď v nejlepších letech, tak je to prostě škoda, obzvlášť za něco, za co si nemyslím, že bych měl jít sedět,“ rozpovídal se.

„Přece jenom, neznásilnil jsem dítě, nezabil jsem dítě, nikoho jsem nezabil, zvířata jsem netýral. Nepřijdu si jako veřejný nepřítel nebo nebezpečná osoba, která se nemůže nikde pohybovat a musí být zavřená,“ řekl Tadeáš Růžička známý jako Mawar.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy