Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drsňačku Betty z Pomády byste dnes sotva poznali: Vypadá to na plastiku

Stockard Channing v Pomádě a dnes.
Zdroj: koláž eXtra.cz/profimedia, 1978 Paramount Pictures
+ Dalších 9 fotografií
proměna

Muzikál Pomáda patři mezi filmy, které jednoduše nestárnou a baví diváky už desítky let. Snímek režiséra Randala Kleiserza roku 1978 dodnes patří k nejvýdělečnějším muzikálům na světě, jak informoval web Vanity Fair. Kromě Johna Travolty a Olivie Newton-John si ve filmu zahrála i Stockard Channing, která ztvárnila drsňačku Betty Rizzo. Dnes byste v ní kudrnatou dívku však těžko poznali, herečka bohužel propadla plastikám.

Kudrnatou drsnačku z Pink Ladies (růžové dámy, pozn. red.) si pamatuje každý. Představitelce Betty Rizzo, Stockard Channing, (79) bylo v době natáčení sice už čtyřiatřicet let, její mladistvý kukuč však do muzikálu ze střední školy skvěle zapadl.

Do nesmrtelného filmu Pomáda, který podle webu Vanity Fair dodnes patří k nejvýdělečnějším muzikálům na světě, se Stockard dostala díky protekci, jelikož byla hereckou klientkou producenta Allana Carra, jak uvádí web ČSFD. Herečka má na svém kontě řadu rolí. Hrála například v seriálech Dobrá manželka či ve filmech Magická posedlost, Soumrak, Nevěra naruby, Rozvod po francouzsku, Přijít a zazářit či Láska na inzerát.


Proměna Stockard Channing

Nikdo nemládne a Stockard Channing není výjimkou. Řada lidí však spekuluje, zda se nerozhodla udržet rošťácký kukuč pomocí plastik. Sama herečka tuto možnost nikdy nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. Web Mirror oslovil plastického chirurga a zakladatele The Aesthetic Medicine Institute, Dr Darrena McKeowna, který uvedl, že na základě jeho analýzy je velmi pravděpodobné, že šla filmová Rizzo pod nůž.

Podobně to vidí i plastický chirurg Dr. Norman Rowe. "Vypadá to, že před lety prodělala facelift s možnými lícními implantáty. Důvodem, proč vypadá tak velmi odlišně, může být to, že se snaží udržet vzhled svého faceliftu pomocí výplně," uvedl pro HollywoodLife.

Channing už nemá ani své ikonické kudrnaté kadeře. Nechala si narůst vlasy po ramena, narovnala je a obarvila na světlejší odstín. Jak šel s herečkou čas, se můžete podívat v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy