Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drsňáci Vémola a Marpo si zase vjeli do vlasů. Nadávky, výsměch a hádka kvůli šatně

Karlos Vémola a Marpo se pohádali: Vyostřená výměnu slov kvůli zápasu
Zdroj: Se souhlasem Oktagonu
+ Další 2 fotografie
oktagon

Očekávaný souboj Karlose "Terminátora" Vémoly (36) s rapperem Marpem (37) se blíží a na obou stranách je už cítit pořádné nažhavení. Organizace Oktagon MMA si pro fanoušky připravila zajímavou a velmi vyostřenou tiskovou konferenci v Ostravě, během které se oba borci pustili do obzvlášť nekompromisních výměn názorů a vzájemného vysmívání se. Dokonce se sprostě pohádali i skrz šatnu. Zdá se, že jejich duel v boxu bude v květnu i osobní záležitostí, tahle slova totiž těžko rozdýchají bez pořádné fyzické mely. 

Kdo by před pár lety řekl, že Otakar Petřina alias Marpo kývne na zápas v boxu s téměř neporazitelným Karlosem "Terminátorem" Vémolou. Zpěvák se rozhodl přijmout výzvu téměř bez zaváhání a oba pánové si na sebe už nabíjí své rukavice. Během tiskové konference organizace Oktagon se oba bijci sešli v jedné hale a měli si co vyříkávat. A možná je dobře, že společnou šatnu nakonec nedostali.

"Já prosím, aby moje první životní K.O. bylo zapsaný," odpověděl Karlos Vémola na jeden z prvních dotazů, který odstartoval výměnu ostrých názorů. "Karlosi, už jedno zapsaný bylo, od Attily," rýpnul si Marpo.

"Mně se strašně líbí, že Marpo za celou dobu řekl dvě slova, ale já už teď vnímám, jak jsem se mu za ten krátký čas dostal do hlavy, protože ho to musí ničit, není zvyklej na tohle každodenní trénování," reaguje Vémola. "Kámo, prosím tě, tyhlety kecy si zkoušel na Ďatelinku a všechny ostatní, já ti na to m*dám.... Já prostě trénuju a dostaneš přes pí*u. To je vše," odvětil zpěvák.

Hádka Marpa a Vémoly o šatnu

Karlos Vémola se jako Terminátor nenechal zastrašit, přitom naznačil, že za silnými slovy Marpa stojí ustrašený zpěvák. "Takhle se Marpo nikdy nechoval, když jsem sem přijel, tak mě Oktagon vzal a posadil do jiné šatny, protože nechtějí, abych s ním byl v jedné šatně. Tak říkám, ať se nebojí, že ho zmlátím až v O2 areně. To byl jeho požadavek, abychom měli oddělené šatny," prozradil bijec, ale ani tohle si nenechal jeho sok líbit.

"Tyhle kecy si schovej jinam, ty jsi chtěl jít do jiné šatny, já jsem řekl, že je mi to u p*dele. Ty myslíš, že mám strach si s tebou sednout do jedné šatny? Jsi blázen, ty vole!" řekl.

Marpo je ještě tlustej, jdu ho zničit, říká Vémola

Karlos už jako zkušený fighter ví, co příprava na zápas obnáší. Tou nejnáročnější zkouškou je pak shazování váhy, které je často velmi drastické a někdy i zdraví nebezpečné. S úsměvem řekl, jak se vlastně těší, až se Marpo do tohoto bodu dostane.

"Dva roky jsi byl úplně v klidu a teď jsi podrážděný. To jsi ještě nezačal shazovat, jsi ještě pořád tlustej. Počkej, až budeš muset tu trošku, co jsi nabral, shodit," prohlásil se slovy, že jeho dřívější zápas s Rytmusem byl nic oproti tomu, co na něj čeká teď.

"Udělám si ten zápas co nejjednodušší, pokud bude utíkat, tak ho dobře honit a chytit. On říkal, že nebudu Muhammad Ali, to určitě nebudu, budu takový velice špatný typ Mika Tysona, který jde dopředu. Ale na rozdíl od jeho posledního soupeře Rytmuse tam nejdu předvést dobrý sportovní výkon, já jdu vyhrát a zničit ho. Marpo mluvil o K.O., ale připomínám, že nedokázal KOčkovat 45letého zpěváka, mám k Rytmusovi respekt, ale je to starší pán, který to dělá jako hobby. A ten zápas tehdy Marpo vyhrál jen tak tak. Já dostal K.O. jen jednou, proto se tomu říká zápas století, taková náhoda se stane jednou za sto let," dodal Vémola, který o možné prohře nepřemýšlí.

Vémola: Porazí ho Marpo?

"Pro mě je to všechno, to je, jako kdybych se zeptal rodičů, co byste dělali, kdyby zítra vaše dítě srazilo auto. Je to věc, nad kterou nepřemýšlíte a nechcete ji řešit. Mě nemůže porazit diskozápasník, pro mě by to skončilo. Já s porážkou nedokážu žít. Mám k němu respekt jako k hudebníkovi, ale ne jako k zápasníkovi," vykládal Vémola. Na jeho slova ještě Marpo navázal, že je připravený vyhrát, ale má jednu velkou výhodu, že v případě prohry nemůže nic ztratit.

"Já nemám co ztratit. Když Karlos prohraje, tak to bude strašná ostuda, protože ho porazí pos*anej zpěvák," ​uzavřel.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy