Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drbna Nyklová z Ulice v nemocnici: Jaký je stav Jaroslavy Obermaierové

Jaroslava Obermaierová
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 3 fotografie
ZÁHADA

Jak jsme vás již informovali, herečka Jaroslava Obermaierová (75), kterou mají televizní diváci v posledních letech spojenou s postavou drbny Vilmy Nyklové z Ulice, skončila v úterý v nemocnici. Příčinou má být zhoršené zdraví. Co za tím vězí?

Jaroslava Obermaierová v nemocnici

„Nezlobte se, ale teď nemám náladu. Jedu do nemocnice. Doufám, že to nebude nic vážného,“ řekla eXtra.cz v úterý nezvykle skleslá Jaroslava Obermaierová a spěšně se rozloučila.

Později se sice nechala slyšet, že o nic nejde, že je ve špitále jen na vyšetření, podle přátel ale může jít o obavu, aby případná náhlá zdravotní indispozice a její medializace nemohly ohrozit další působení herečky v seriálu Ulice.

„Termíny dalšího natáčení Ulice se teprve budou vypisovat. S paní Obermaierovou jsme hovořili, říkala, že by nemělo jít o nic vážného,“ dozvěděli jsme se na Nově s tím, že tam na ni všichni myslí a přejí jí brzký návrat z nemocnice.

Přitížilo se jí

Okolí oblíbené herečky uvádí, že Jaroslava Obermaierová neměla být v posledních týdnech úplně ve své kůži a v úterý, možná i vlivem dusna a horšího spánku jí už rozhodně nebylo do zpěvu. Úterní série vyšetření ale podle našich zpráv nestačila a herečka tak v pražské Vojenské nemocnici má zůstala i po celou středu.

Na konci týdne ale byla herečka z nemocnice propuštěna, snad tedy opravdu vůbec o nic vážného nešlo a paní Jarka se bude moci vrátit na plac Ulice, bez níž už si pomalu nedokáže představit život.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Další články

Nejnovější kauzy