Trendy
válka na Ukrajině Olympiáda v Paříži Petr Pavel kauza Kramný

Dramatický start třetí řady Survivoru: Hned v prvním dílu dojde ke kolapsu

+ Dalších 24 fotografií

Dlouho očekávaný start nejdrsnější reality show Survivor Česko & Slovensko je tady. Večer na Voyo odstartuje prvním dílem, ve kterém proti sobě stanou dva kmeny: Titáni a Lovci. Více než 70 dní se budou snažit jeden druhého přelstít a přehrát. Už v prvním díle však dojde ke kolapsu jednoho ze soutěžících, jak prozradili tvůrci redakci eXtra.cz. 

Survivor míří na obrazovky. Již v úterý 27. února se na Voyu objeví první díl. „V minulé řadě se stále opakovalo, že Survivor není o emocích. Tato řada nám ukáže, že i emoce do hry patří, a diváci se mohou rozhodně těšit na nečekané až šokující tahy soutěžících. Už první díl naznačí, že hrát se letos bude. Uvidíme i to, kdo je dobrý lhář a nebojí se přelstít soupeře. V prvním souboji prověříme, jak dobře je kdo připravený na přežití, a jeden z kmenů se ocitne bez ohně. Uvidíme, jak dlouho bez něj budou muset vydržet. Bohužel ne všichni se dočkají na ostrově druhého rána,“ sdělila v tiskové zprávě, kterou má eXtra.cz k dispozici, producentka Adéla Brož.

Moderátor Ondřej Novotný doplňuje: „Oba kmeny jsou velice zajímavé. Jsem zvědavý, jak budou bojovat. Myslím si, že v obou kmenech jsou zajímavé a silné charaktery. Ale přiznám se, že v obou kmenech vidím lidi, kteří od sebe možná mají větší očekávání, než budou schopni naplnit.“

Kolaps soutěžícího

Kmen Titánů tvoří známé tváře, lídři a idoly, kteří jsou zvyklí na úspěch. Lidé tak v tomto týmu uvidí například Ornellu Koktovou, Rachel Karnížovou, Martina Mikysku, zpěváka Sebastiána či herečku Ivanu Jirešovou. Celebrity vyzve kmen Lovců, jehož členové jsou hladoví po vítězství a chtějí soupeře pokořit.

Bojovat ale nebudou pouze proti sobě, ale i s drsnou přírodou. Denní teploty se pohybují okolo 30 až 35 °C. Letošní noční teploty ale klesají běžně na 14 °C. Také hodně fouká a vlny v moři jsou větší než obvykle. Soutěžící mají v divoké přírodě k dispozici pouze dřevo, prkna, palmové listí, termosku, deku, lžíci a vidličku. Vše ostatní musí vyhrát v soubojích. Na ostrově každý má jen dvanáct kusů oblečení, a to včetně spodního prádla, ponožek a plavek.

Hned v prvním díle navíc budou diváci svědkem opravdu nečekané situace. Jeden ze soutěžících zkolabuje. Jak to kmen ustojí – a zůstane tento soutěžící ve hře? Sledujte soutěž a vše se dozvíte.

Premiérové díly budou na Voyo vždy v úterý a ve středu večer. O týden později vždy i na TV Nova.

Survivor 2024

Třetí řada úspěšné reality show Survivor, kterou vysíla TV Nova v roce 2024. Reality show vznikla v Dominikánské republice a hrálo se v ní o výhru 2 500 000 Kč.

Survivor 2024: Soutěžící a moderátor

Hlavním lákadlem byla účast Ornelly Koktové, která však soutěž poměrně brzy z vlastní vůle opustila. Mezi dalšími soutěžícími byli například Samuel "Pirát" Krištofič či Martin Prágr. Vítězem se stal Martin Mikyska, který je známý jako Mikýř.

Moderátorem byl Ondřej Novotný.

Předchozí řady Survivor Česko & Slovensko: 2022, 2023.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy