Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dramatický start třetí řady Survivoru: Hned v prvním dílu dojde ke kolapsu

+ Dalších 24 fotografií

Dlouho očekávaný start nejdrsnější reality show Survivor Česko & Slovensko je tady. Večer na Voyo odstartuje prvním dílem, ve kterém proti sobě stanou dva kmeny: Titáni a Lovci. Více než 70 dní se budou snažit jeden druhého přelstít a přehrát. Už v prvním díle však dojde ke kolapsu jednoho ze soutěžících, jak prozradili tvůrci redakci eXtra.cz. 

Survivor míří na obrazovky. Již v úterý 27. února se na Voyu objeví první díl. „V minulé řadě se stále opakovalo, že Survivor není o emocích. Tato řada nám ukáže, že i emoce do hry patří, a diváci se mohou rozhodně těšit na nečekané až šokující tahy soutěžících. Už první díl naznačí, že hrát se letos bude. Uvidíme i to, kdo je dobrý lhář a nebojí se přelstít soupeře. V prvním souboji prověříme, jak dobře je kdo připravený na přežití, a jeden z kmenů se ocitne bez ohně. Uvidíme, jak dlouho bez něj budou muset vydržet. Bohužel ne všichni se dočkají na ostrově druhého rána,“ sdělila v tiskové zprávě, kterou má eXtra.cz k dispozici, producentka Adéla Brož.

Moderátor Ondřej Novotný doplňuje: „Oba kmeny jsou velice zajímavé. Jsem zvědavý, jak budou bojovat. Myslím si, že v obou kmenech jsou zajímavé a silné charaktery. Ale přiznám se, že v obou kmenech vidím lidi, kteří od sebe možná mají větší očekávání, než budou schopni naplnit.“

Kolaps soutěžícího

Kmen Titánů tvoří známé tváře, lídři a idoly, kteří jsou zvyklí na úspěch. Lidé tak v tomto týmu uvidí například Ornellu Koktovou, Rachel Karnížovou, Martina Mikysku, zpěváka Sebastiána či herečku Ivanu Jirešovou. Celebrity vyzve kmen Lovců, jehož členové jsou hladoví po vítězství a chtějí soupeře pokořit.

Bojovat ale nebudou pouze proti sobě, ale i s drsnou přírodou. Denní teploty se pohybují okolo 30 až 35 °C. Letošní noční teploty ale klesají běžně na 14 °C. Také hodně fouká a vlny v moři jsou větší než obvykle. Soutěžící mají v divoké přírodě k dispozici pouze dřevo, prkna, palmové listí, termosku, deku, lžíci a vidličku. Vše ostatní musí vyhrát v soubojích. Na ostrově každý má jen dvanáct kusů oblečení, a to včetně spodního prádla, ponožek a plavek.

Hned v prvním díle navíc budou diváci svědkem opravdu nečekané situace. Jeden ze soutěžících zkolabuje. Jak to kmen ustojí – a zůstane tento soutěžící ve hře? Sledujte soutěž a vše se dozvíte.

Premiérové díly budou na Voyo vždy v úterý a ve středu večer. O týden později vždy i na TV Nova.

Survivor 2024

Třetí řada úspěšné reality show Survivor, kterou začala vysílat TV Nova na začátku roku 2024. Natáčí se v Dominikánské republice a hraje se nejen o titul Survivor 2024, ale také o výhru 2 500 000 Kč.

Premiéra: 27. února 2024 na Voyo (od 5. března 2024 na TV Nova)

Survivor 2024: Soutěžící a moderátor

Hlavním lákadlem byla účast Ornelly Koktové, která však soutěž poměrně brzy z vlastní vůle opustila. Mezi dalšími soutěžícími jsou například Martin "Mikýř" Mikyska, Samuel "Pirát" Krištofič či Martin Prágr.

Moderátorem je jako vždy Ondřej Novotný.

Předchozí řady Survivor Česko & Slovensko: 2022, 2023.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy