Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dramatická Výměna manželek: Hádky kvůli nepořádku, přiznaná nevěra a rozmazlené děti

+ Dalších 14 fotografií

Další díl Výměny manželek bude opět plný dramat. Na jedné straně se představí pořádkumilovná Simona z Děčína, která odjede do Liberce. Na druhé straně zamíří hodná Eva do rodiny s temperamentními dětmi. Další díl uvidí diváci ve středu 6. března večer na televizi Nova.

První rodina z Výměny manželek žije v Liberci v pronajatém domě 2+1. Sedmadvacetiletá Eva pracuje jako prodavačka. Jejímu partnerovi Lukášovi je šestatřicet let a pracuje v nemocnici. Společně mají tříletou dceru Izabelu. Ve střídavé péči s nimi žije i Evin šestiletý syn Jakub. Partneři jsou spolu čtyři roky a do Výměny manželek je přihlásila Eva. Chtěla by změnit Lukášovo chování ke Kubíkovi, a aby přestal být takový pedant na úklid.

Druzí účastnící pořadu žijí v Děčíně v bytě 4+kk. Simoně je osmatřicet let a je terénní pečovatelkou. Popeláři Pavlovi je devětatřicet let. V domácnosti s nimi žije patnáctiletá Natálie, devítiletý Jakub a osmiletý Sebastián. Do pořadu rodinu přihlásil Pavel, protože si chtěl vyzkoušet, jak to chodí v jiných rodinách. Simoninou motivací byla finanční odměna za účast v pořadu. Simona a Pavel se poznali před pětadvaceti lety. Pavel si ale s jinou ženou pořídil Natálku, přestěhovali se do Anglie, kde se jim narodily další dvě děti. Po třinácti letech se vrátili do Česka, rozešli se a Pavel opět potkal Simonu, která už měla dva syny. Nyní jsou již dva roky spolu.

Energické děti

Evě se po příjezdu do náhradní domácnosti nový dům líbí a připadá jí, že rodina, která v něm žije, má vkus. Nelibě hodnotí koleje v blízkém okolí, protože projíždějící vlaky ji v noci budí. První ráno hodnotí děti jako příkladně hodné, ale už odpoledne zjistí, že dokážou být i velmi energické. Pavel by si přál, aby na ně byla přísnější. Tématem sváru dočasných partnerů je nepořádek, který vzniká při vaření.

Simoně se také v novém bytě líbí. Voní to tam a je čistý. Jejím úkolem je vodit děti do školy a školky a hned první den přizná, že denně by to dělat nechtěla. Simona má pocit, že Lukáš neví nic o své domácnosti, že vše tam asi zařizuje Eva. Při rozhovoru s ním se dozvídá, že Lukáš své partnerce Evě byl nevěrný, ale krizi už překonali. Později se také dozvídá, že Lukáš je kvůli blbosti v mládí v insolvenci. Simoně se Lukáš zdá nečitelný, moc se v něm vlastně nevyzná.

Další díl Výměny manželek uvidí diváci ve středu 6. března na televizi Nova.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy