Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drama u Heleny Vondráčkové: Zpěvaččin pád odnesl i její manžel. Tekla z něj krev jako z vola, říká

Manžel Helena Vondráčkové Martin Michal.
Zdroj: herminapress
+ Dalších 6 fotografií
Zraněný manžel

Zpěvačka Helena Vondráčková v pátek upadla a zlomila si žebro. Nečekaný úraz postihl i jejího manžela Martina Michala, ze kterého crčela krev. Musel být převezen do nemocnice, jak nyní oblíbená zpěvačka potvrdila deníku Blesk.

Pořádné drama zažili zpěvačka Helena Vondráčková a její manžel Martin Michal v pátek ráno, když umělkyně upadla na schodech. Přivodila si zlomeninu žebra i řadu bolestivých podlitin. Na povrch vyplývají další podrobnosti nešťastného pádu, jehož součástí byl i její manžel.

Zakrvácený manžel

Vondráčková při pádu upustila sklenici s vodou, která se roztříštila na malé ostré střepy. „Martin po té vodě uklouzl a zapíchl si střepy do nohy. Teklo krve jako z vola, byla všude. Musel do nemocnice v Příbrami, kde mu střepy vyndali,“ popsala Helena deníku Blesk.

Sama představitelka Šíleně smutné princezny má problémy s dýcháním. Při pádu si zlomila žebro, narazila si rameno a má řadu bolestivých modřin. „Snažím se odpočívat a zmátořit. Nemohu se pořádně nadechnout, mám léky na bolest, ale tu zlomeninu žebra mi nijak nefixovali,“ řekla Vondráčková.

Zpěvačka přitom měla večer vystupovat v Havlíčkově Brodě, ale úraz změnil plány a koncert se musel přesunout. "Náhradní termín je 26.10. od 19 hodin," píše se na sociálních sítích Heleny Vondráčkové. Jestli se ale koncert uskuteční v náhradním termínu, je stále ve hvězdách, záležet bude na tom, jak se Helenino zranění bude hojit. Prodané vstupenky jsou i dál platné.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy