Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Drama po napadení Veselého v Clashi pokračuje. Zastala se ho Xholakys, nyní sama čelí výhrůžkám smrtí

+ Dalších 10 fotografií

Influencerka Valérie Holáková alias Xholakys se veřejně zastala kontroverzního influencera Tadeáše Veselého, který v rámci sedmého turnaje Clash of the Stars čelil zákeřnému napadení, v jehož důsledku skončil údajně na několik minut v bezvědomí. Poté, co toto téma Xholakys otevřela na svých sociálních sítích, se stala terčem nadávek i výhrůžek smrtí. Známá blondýnka zároveň stojí za tím, že za útokem stojí profesionální MMA zápasník Leo Brichta se svou partou. 

Fanoušci Clash of the Stars v sobotu 27. ledna netrpělivě vyčkávali, až v rámci sedmého turnaje konečně dojde na zápas Veselý versus Fayne. Souboj kontroverzního influencera Tadeáše Veselého a youtubera Miroslava Lonera alias Fayneho byl jedním z největších lákadel, ale duelu se diváci nedočkali.

Tadeáš Veselý totiž do klece ani nedošel, protože ho zákeřně napadl jeden z diváků. Influencer se okamžitě skácel k zemi, zatímco útočníka zpacifikovala ochranka, jak zachytila i přítomná redakce eXtra.cz. Veselý musel být od klece odnesen na nosítkách a útočník byl vyveden z haly a následně údajně předán policii. Podle lékařské zprávy, kterou po útoku umístil napadený Veselý na svůj Instagram, utrpěl zástavu srdce a byl několik minut v bezvědomí. I tak se našli tací, kteří útok zpochybňovali a tvrdili, že vše bylo domluvené. Jiní zase říkají, že Veselý simuloval.


Veselého se zastala Xholakys

Tadeáš Veselý se ale dočkal i zastání, brání ho například známá OF tvůrkyně Valérie Holáková alias Xholakys, která na svých sociálních sítích dokonce uvedla, že za napadením Veselého stojí profesionální MMA zápasník Leo Brichta, influencer Jenys a jejich přátelé aneb "Brichtagang". To ale Brichta popírá.

"Proč kope kolem sebe někdo, kdo se topí? To je tak, když se někoho zastanete a celkově zkoušíte být lepším člověkem, pomáhat lidem. A člověk, který udělal tu chybu, aniž by se třeba omluvil, začne kolem sebe kopat a vytahovat videa z roku 2017," tvrdí nyní Xholakys s tím, že bijec zvolil jako obranu útok a zveřejňuje proti ní kompromitující materiály, které jsou údajně několik let staré.

Podle Xholakys zároveň Brichta a jeho parta stojí i za napadením Tadeáše Kuběnky, ale i mnoha dalších. "Klasický bezmozci, co dokážou řešit problémy jen násilím, agresí a urážkami," říká Xholakys na svém Instagramu. Poté, co známá blondýnka toto téma otevřela, čelí desítkám urážejících zpráv, ale i výhrůžkám smrtí.

Redakce eXtra.cz po tvrzení Xholakys kontaktovala i Brichtu, ten ale slova influencerky rázně popřel. "Já u toho ani nebyl," říká. Dlužno dodat, že útok na Veselého odsoudil i následně během komentování zápasu Aleše Bejra s Jaromírem Soukupem. Právě proto, že Brichta během večera několikrát zastoupil u mikrofonu promotéra Le Syho, se zápasník nemohl podílet na napadení Veselého. 

Související články

Další články

Nejnovější kauzy