Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Došla Denise Nesvačilové trpělivost? Kolečkovi nebere telefon, v den svatby se vymlouval, že má pochůzky

Denisa Nesvačilová: Kolečko se při svatbě vymlouval na pochůzky
Zdroj: herminapress, eXtra/Renata Bušková, koláž eXtra.cz
+ Dalších 22 fotografií
TRÁPENÍ

Poslední dva dny byly asi nejzajímavější ve vztahu Denisy Nesvačilové (31) a Petra Kolečka (39). Ještě v pondělí do něj byla zabouchnutá až po uši a těšila se, až mu ukáže svůj dárek k jeho narozeninám. Dnes už ví, že ji před pár týdny potupně zradil tajnou svatbou s Anetou Vignerovou (35). Jak podle zdrojů eXtra.cz snáší dny plné sebelítosti a jak jí dnes již ženatý přítel vysvětlil, proč se nemohou vidět v den jeho veselky?

Denisa Nesvačilová: Nesnesitelná bolest

Zatímco modelka Aneta Vignerová září spokojeností a i triumfem nad svou sokyní v lásce, herečka Denisa Nesvačilová je nyní hromádka neštěstí, nad kterou by se ustrnulo i to nejchladnější lidské srdce.

Tolik nadějí vkládala do tohohle vztahu, nakonec má zkaženou pověst rozbíječky rodiny a navíc si musela projít určitě nekonečnou sérií věšení bulíků na nos.

„V den, kdy se Petr ženil, se s ním chtěla vidět, ale vymluvil se na to, že má jednání,“ tvrdí obvykle dobře informovaní lidé z okolí Denisy. Podle dalšího zdroje měl mluvit přímo o pochůzkách.

Denisa nic veřejně nekomentuje. Už párkrát se jí vyplatilo mlčet, a to i v těch nejhorších chvílích. Vždy se jí totiž nakonec podařilo scenáristu Petra Kolečka přitáhnout zpátky k sobě. Naposledy u ní měl trávit spoustu dní hned právě po svatbě.

Petr Kolečko se jí nedovolá

Jenže tentokrát to vypadá tak, že minimálně ještě chvíli bude trucovat. „Petrovi vůbec nezvedá telefony. A on to prý nechápe proč,“ tvrdí pro eXtra.cz dobrý známý páru.

Nesvačilová je naštěstí kupodivu docela zaneprázdněná prací. To se ale hodí, protože díky tomu nemá tolik času litovat se, místo toho přebíhá z jednoho divadla a dabingového studia do druhého. Oč víc je sama, o to víc své pracovní aktivity ukazuje na Instagramu.

Smutek zpracovává jen vnitřně, patrně se svěřuje pouze nejbližším kamarádkám, podle kterých se prvně zhroutila už poté, co uviděla Petra v Anetině posteli. Naše fotky z oslavy narozenin a následná informace o svatbě už dokonaly dílo zoufalství.

Denisa se ale navenek snaží tvářit, jako by ji vůbec nerozházel takový plivanec do tváře, který jí Petr Kolečko uštědřil.

Odpustí mu nakonec a vrátí se k sobě, jako už mnohokrát předtím? Petr je přece expert na vztahy a kamarádky "bokem". Jak to bude dál, ukáže až čas.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy