Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dominique Alagia o SuperStar: Chtěli ze mě udělat pipinu, Pagáčová psala, že jsem pí..

+ Další 3 fotografie

Jedna z nejúspěšnějších českých influencerek Dominique Alagia (17) se do povědomí lidí dostala i díky soutěži SuperStar. Na tohle období ale příliš ráda nevzpomíná, v podcastu A-Cast & Kid Ajvn otevřeně prozradila, že zákulisí show bylo velmi dramatické. Porotkyně a herečka Patricie Pagáčová (33) se k její osobě měla dokonce velmi vulgárně vyjadřovat. 

Krásná Dominique Alagia chtěla před rokem zkusit své štěstí v pěvecké show SuperStar. Tehdy teprve šestnáctiletá dívka se ale v soutěži poměrně spálila a nevzpomíná na ni v dobrém. Promluvila o tom v podcastu A-Cast & Kid Ajvn, kde nechala slovy nahlédnout i do velmi dramatického zákulisí.

Než se ukázala před porotou, měli jí tvůrci říkat, jak vystupovat a co dělat.

"Chtěli tam ze mě udělat pipinu. Řekli mi, co mám udělat, když půjdu před porotu, ale já jsem ze sebe nechtěla dělat šaška. Tlačili na mě, ať to udělám, že to bude dobrý," líčí známá influencerka, která se v SuperStar setkala i s šikanou ze strany poroty, což mohli vidět i diváci televize Nova.

Šikana ze strany poroty: Pagáčová mě neměla ráda

Výsměchu se dočkala zejména od Patricie Pagáčové, když jí Pavol Habera ukázal Dominičiny fotografie ze sociálních sítí. "To si děláš prdel, to je nějaká třicítka," řekla tehdy Pagáčová, čímž celé drama neskončilo.

K Dominique se pak dostaly "screeny" konverzace, kde měla Patricie mladou zpěvačku vulgárně urážet.

"Pak se ke mně dostalo více informací, že mě Pagáčová fakt nemá ráda. Dostaly se ke mně screeny, co o mně psala účastníkům ze SuperStar. Urážky vůči mně, že jsem píča," prozradila brunetka, která si i před kamerami několikrát poplakala.

"Brečela jsem tam z toho důvodu, že se do nás bohužel porota pustila přede všemi a nebylo to příjemné. Sama vím, že jsem tam neukázala dobrý výkon," uvedla brunetka na TikToku, co za jejími slzami tehdy stálo. V posledním roce se Dominique velmi vypracovala a dnes patří mezi nejúspěšnější influencerky v České republice. Je otázkou, zda by se do ní porota takhle pustila i dnes.

Jak se s hejty vyrovnává?

Jak se s hejty obecně vyrovnává, prozradila Domi pro redakci eXtra.cz. “Upřímně - sociální sítě jsou takové, že jedna strana je toxic a druhá strana podporující, hodná. To je vždy. Hateři budou vždycky a oni nám dávají také ty views,” směje se a děkuje i haterům. S hejty je rychle hotová - řešit je, to je vždy podle Domi zbytečně vynaložený čas. “Někdy špatně, někdy dobře. Záleží na dni, už jsem si zvykla. Už jsem taková, že to ani nečtu a nevím, že se to děje. Snažím se to nevnímat, je to zbytečně vyhozená energie,” prozradila.


Související články

Další články

Nejnovější kauzy