Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Dominika Myslivcová provokuje: Fanoušky ohromila snímkem nahoře bez

Dominika Myslivcová
Zdroj: Herminapress / se souhlasem Dominika Myslivcová / koláž eXtra.cz
+ Dalších 17 fotografií
horko

Dominika Myslivcová (28) rozhodně ví, jak potěšit a zahřát své fanoušky během chmurného zimního období. Známá influencerka odhodila všechny svršky a na svůj Instagram se zaznamenala nahoře bez. Možní nápadníci se ale mohou jejím půvabem pouze kochat, blondýnka je totiž už nějakou dobu zamilovaná do podnikatele Zdeňka.

"Člověk mě nechá samotnou se samospouští a takhle nějak to dopadne," napsala Dominika Myslivcová k odvážnému snímku sdílenému na Instagramu, na kterém ji obdivovatelé mohou obdivovat nahoře bez.

Ti nejvěrnější fanoušci české Barbie vědí, že nejde o její první svůdné snímky. Několik jich má na svých sociálních sítích a před pár lety kývla i na nabídku fotit pro magazín Playboy.

"Neznám nikoho, kdo by odmítl titulní stranu Playboye. Takže jsem samozřejmě neváhala ani chvíli. Vždycky je to velmi prestižní, do Playboye se nedostane každý. Ale myslím, že ke mně sedí. Je to luxusní časopis a já luxus miluju. Botičky, kabelky, oblečení. Vše si dokážu užít," svěřila se pro Playboy v roce 2019.

Půvabná blondýnka si za dobu svého působení v českém showbyznysu získala statisíce fanoušků, mezi kterými má i plno nápadníků. Avšak ti si mohou o Dominice nechat pouze zdát, influencerka je totiž už nějakou dobu šťastně zadaná s podnikatelem Zdeňkem, se kterým dělala redakce eXtra.cz nedávno rozhovor.

Dominika Myslivcová o úpravách

Dominika je svým přepychovým životním stylem známá a kde kdo by si mohl myslet, že má za sebou i pár plastických operací. Opak je ale pravdou.

"Mám raději přírodu. Ale pokud někdo cítí, že na sobě potřebuje něco vylepšit, proč ne. Možná to jednou budu potřebovat taky. Zatím nad žádným zákrokem neuvažuji. Určitě bych si nikdy nenechala odoperovat žebro. Celkově se totiž bojím doktorů, plastik, jehel. Ale nikdy neříkej nikdy. Třeba za pět let změním názor. Teď to nemám v plánu," řekla před časem pro iDnes.cz.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy