Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Dominik Hašek k úspěchu své dcery v Eurovizi: Věřil jsem tak půl na půl

Dominika Hašková a Eurovize  2022: Byl jsem nervózní i za ni, říká Hašek
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
hudební soutěž

"Samozřejmě jsem měl puštěnou televizi, sledoval jsem, fandil jsem jako správný tatínek," uvedl pro eXtra.cz Dominik Hašek, jak prožíval úspěch své dcery Dominiky Haškové, která se svou kapelou reprezentuje Česko na Eurovizi. Dnes ji čeká v italském Turíně finálové vystoupení a Hašek jí bude opět držet palce.


Už dnes večer se bude konat finále velké ceny Eurovize, ve které se 25 účastníků pokusí zaujmout svým vystoupením. V soutěži, již sleduje podle oficiálních stránek akce na 180 milionů diváků, má Česko své želízko v ohni, kterým je skupina We are Domi. Ta bude dokonce vůbec prvním vystupujícím!

Její frontmankou je zpěvačka Dominika Hašková, dcera slavného hokejového brankáře Dominika Haška. "Samozřejmě měl jsem puštěnou televizi, sledoval jsem, fandil jsem jako správný tatínek," uvedl Hašek pro eXtra.cz s tím, že hudbě ovšem podle svých slov moc nerozumí.

Propásl jsem vyhlášení výsledků, pak jsme si volali v jednu ráno

"Držel jsem palce. Věřil jsem tak půl na půl. Nejsem odborník na muziku, takže jsem nevěděl, co očekávat. Čekal jsem na výsledky, které jsem paradoxně propásl. Ale pak jsem se to dozvěděl za chviličku potom. Poslal jsem jí SMS, hned jak jsem se to dozvěděl, ona mi pak volala asi v jednu ráno. Byla nadšená, ale nechtěla moc mluvit, aby si šetřila hlasivky," popisuje Hašek.

"Byl jsem nervózní, ale je třeba říct, že to pro mě nebyl její první koncert. Podporoval jsem ji, když hrála na flétnu, ukulele, pak zpívala ve sboru, ale tohle bylo samozřejmě něco úplně jiného," dodala hokejová legenda.

Svou dceru bude podporovat i během dnešního finále. "Vím, že konkurence je obrovská, ale budu jí fandit. Já jsem míval i dvojky z hudebky, v tomhle je šikovná po mamince," prozradil Hašek, po kom z rodičů má jeho dcera hudební talent.


Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy