Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Domi Alagia o rivalitě v Miss i rozchodu: S Honzou ani Biasiol nejsme v kontaktu, říká

+ Dalších 8 fotografií

Mladá influencerka Dominique Alagia nedávno prožila bolestivý rozchod. Sice o tom s bývalým přítelem Janem Michálkem hovořili delší dobu, ale i tak to krásnou influencerku dost zasáhlo, jak řekla v rozhovoru pro eXtra.cz. Zároveň promluvila o rivalitě v Miss České republiky, kde se dostala do semifinále. 

Je to teprve čtrnáct dní, co krásná Dominique Alagia oznámila rozchod se svým dlouholetým přítelem Honzou Michálkem. A i když se na ukončení vztahu oba vzájemně dohodli, i přesto to nebylo jednoduché tak učinit.


"S Honzou momentálně nejsme v kontaktu, protože abychom se přes to přenesli, tak je to tak lepší. Jsme na kamarádské bázi a žádná horká krev tam zatím není," řekla mladá influencerka Alagia pro eXtra.cz a zároveň přiznala, že šlo o delší proces a rozhodně nešlo o rozchod, který se uskutečnil ze dne na den.

Alagia o Miss

Období smutku ale vystřídá radost. Dominique Alagia se totiž přihlásila do Miss České republiky, kde se probojovala až do semifinále. Spousta lidí ale letošní výběr odsuzuje kvůli tomu, že by mělo jít o soutěž přirozené krásy. Dominique Alagia totiž i s ostatními účastnicemi podstoupily kosmetické úpravy, což právě některým fanouškům leží v žaludku.

Influencerka si z hejtů ale nic nedělá. "Já to beru tak, že jestli člověku nějaké plastické úpravy pomohou překonat nějaký dlouhodobý komplex, tak proč ne. Já na to mám pozitivní názor, ale hlavně všechno s mírou. Ať si každý dělá, co chce, myslím si, že v dnešní době je to úplně normální," promluvila Alagia o tom, jak se staví ke kosmetickým úpravám. Sama má zvětšené rty a nový nos.


Konkurence s Veronicou Biasiol?

Co se týká konkurence v Miss, její pravděpodobně největší rivalkou bude druhá kráska Veronica Biasiol. "Já tam jdu za sebe a ostatní holky nevnímám jako konkurenci, ale jako ženy, které se mnou soutěží o titul krásy. S Veronicou v kontaktu úplně nejsme," dodala na závěr Dominique Alagia, kterou redakce eXtra.cz zastihla na Českém slavíkovi 2023. Influencerce to velice slušelo. Na významný večer si oblékla šaty od módní návrhářky Kristianny, která obléká hvězdy jako například Andreu Verešovou, Dominiku Myslivcovou a mnoho dalších.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy