Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dojemný pohřeb Pavla Vondry plný slz: Zlomená rodina i zdrcené Gondíková s Andrlovou

Pohřeb Pavla Vondry: Zdrcená Adéla Gondíková i Bohdan Tůma
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
+ Dalších 68 fotografií
Momenty

Pohřbu teprve čtyřiapadesátiletého dabéra Pavla Vondry se zúčastnilo nejen mnoho rodinných příslušníků, ale také plno celebrit a kolegů z branže. Redakce eXtra.cz byla na místě a zaznamenala ty nejdojemnější momenty z posledního rozloučení.

Poslední rozloučení s dabérem Pavlem Vondrou proběhlo v pátek 12. ledna v obřadní síni motolského krematoria. A kromě zdrcené rodiny, která nedokázala zadržet slzy, a byl to pro ně velmi těžký okamžik, přišli i přátelé a kolegové. Obřadní síň byla doslova napěchovaná k prasknutí.

Slzy na pohřbu nezadržela například herečka Ivana Andrlová ani herečka Adéla Gondíková. Emotivní to bylo také pro herečku Reginu Řandovou nebo herečku Veroniku Jeníkovou. „Motol je na Pavla malý,“ řekla pro Blesk rozesmutnělá Jeníková.

Pohřeb plný osobností

Naposledy rozloučit se přišel také pohublý herec Daniel Krejčík, který se nedávno rozešel s Matějem Stropnickým. Přišli také dabér Michal Jagelka se svým partnerem Alešem Cibulkou. Saxofonista Felix Slováček si pohřeb kamaráda také nenechal ujít, a to ani přesto, že doma musí řešit starosti nejen se svou manželkou Dádou Patrasovou, ale také dcerou Aničkou Slováčkovou. Na pohřbu působil unaveným a také velmi smutným dojmem, není se čemu divit. Nečekaným překvapením bylo, když Slováčka do obřadní síně nepustili. Bylo to proto, že vevnitř bylo úplně plno a pohřeb začal o chvíli dřív.

Dále dorazili taktéž dabér Bohdan Tůma, dabér Radek Kuchař, dabér Martin Sláma, herečka a hvězda Ulice Hana Igonda Ševčíková, herec Ernesto Čekan nebo herec Tomáš Racek.

Na fotografie z pohřbu, kde nechyběla redakce eXtra.cz, se podívejte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy