Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dojemné vzpomínky Michaely Kuklové: Syna vzal na procházku Karel Gott a prozpěvoval mu. Romínku, kdybys jen věděl, říká

Jsou to dva roky, co jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Nemoc dokázala porazit a dnes se cítí zdravá.
Zdroj: Martin Procházka / eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
Vzpomínky

Herečka Michaela Kuklová ve střídavé péči vychovává svého syna Romana. Na svém instagramovém profilu teď sdílela příběh, jak se mu k příležitosti jeho čtrnáctých narozenin rozhodla zrekonstruovat dětský pokoj. Při té příležitosti zavzpomínala na jeho dětství a přiblížila, že Vánoce teď prožívá úplně jinak než dříve.

Herečka, která své předvánoční zamyšlení uveřejnila na svém instagramovém profilu, v úvodu píše, že její syn Roman má narozeniny koncem listopadu a letos mu bylo čtrnáct let. "Byl zrovna týden s tátou a já mu s obavami rekonstruovala pokoj jako překvapení. Byl to šibeniční termín, aby všechno klaplo. Mezi tím mi retrospektivou běhaly hlavou vzpomínky," píše Kuklová a připojuje vzpomínku, kdy si dvouletého syna vzal na procházku Karel Gott a zpíval mu. “Romínku, kdybys jenom věděl…, kdyby sis tak mohl tyhle okamžiky pamatovat,” píše herečka o tom, co si tenkrát myslela.

Dojemné vzpomínky

Vzpomíná také na to, jak se se synem nastěhovala do nového domu. Tehdy mu bylo pět let. "Od jeho narození jsem mu před spaním místo pohádek vyprávěla, co jsme spolu ten den prožili. Jak rostl, přidával slůvka, pak i věty, aby moje vyprávění doplnil. Každý večer jsme se oddávali společnému tichému povídání, řešili radosti i starosti," píše Míša Kuklová a dodává, že je to možná tím, že se maminkou stala až ve čtyřiceti letech.

"Byla jsem na zájezdu na Ostravsku, ten den jsem hrála v Divadle Mír dvoják a v noci se vrátila domů, abych alespoň viděla, jak se bude Romi tvářit na svůj pokoj pro mladého muže. Přijal ho s nadšením, které vystřídal jakýsi smutek, loučení s dětstvím," ptá se Kuklová. Nakonec si však syn pokoj zamiloval.

Michaela se pak rozepisuje nad tím, že Vánoce už neprožívá tak jako dřív. "Dřív jsem nakupovala dárky od srpna, začátkem listopadu jsem měla vše i zabalené, abych se vyhnula předvánočnímu shonu. A teď kličkuji v tom lidském hemžení a vlastně se mi to líbí. Klábosím s prodavačkami, saturuji duši vánoční atmosférou, světýlky, koledami a občas i spustím slzy," ukončila vánoční povídání oblíbená herečka.

Bojovala s rakovinou

Míša Kuklová ale v životě neprožívala jen šťastná období. Před dvěma lety jí byla diagnostikována rakovina prsu. Její život se po oznámení diagnózy otočil vzhůru nohama. S vážnou nemocí chtěla původně bojovat v soukromí a bez mediální pozornosti, nakonec ale sebrala odvahu a svůj zdravotní stav sdílela se světem, čímž pomohla mnoha lidem.

"Nakonec jsem byla ráda, že jsem ten stud a strach, jak mě budou ostatní vnímat a přijímat, překonala. Zjistila jsem, že se nic neděje, důležitá je na nás ta osobnost, ne to, jak vypadáme, to už jsou věci nahraditelné a řešitelné," řekla před časem redakci eXtra.cz.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy